avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INCETARE CFS
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INCETARE CFS

DACA UN MUNCITOR A INTRAT IN CFS CU ART 54 CM INCEPAND CU 18 08 ANUL CURENT SI O VENIT PE SANTIER DE LA DATA DE 01 OCT DAR NU A ANUNTAT PE NIMENI CE TREBUIE FACUT , CU CE DATA SE INCETEAZA SUSPENDAREA?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 21 Octombrie 2010
Normal in cererea facuta trebuia sa specifice perioada pt care solicita concediu, daca nu a facuto ar fi fost indicat sa anunte ca se intoarce la servici incepand cu 01.10.2010.
suspendare inceteaza cu 01.10.2010
NU A STIUT PERIOADA CAT VA LIPSI, A PLECAT IN STRAINATATE; SI EU ACUM CE ACTE TREBUIE SA II INTOCMESC? CA A FOST O DECIZIE DE SUSPENDARE LA INCEPUT; MAI FAC CEVA ACUM SAU SPECIFIC DOAR IN CARTEA DE MUNCA CA II INCETEAZA SUSPENDAREA?
Daca angajatorul este de acord cu revenirea anticipata atunci il primiti la serviciu si ii incetati suspendarea CIM cu data revenirii la munca.
Redactati decizia de incetare a suspendarii contractului individual de munca incepand cu data la care a revenit in activitate si inregistrati-o la ITM..Termenul de inregistrare de 5 zile lucratoare a cam trecut..dar e mai bine mai tarziu decat niciodata,nu? :) .Sau puteti sa ii faceti revenirea cu o data cat mai recenta insa cu anumite riscuri...
1. Termenul de inregistrare la ITM este de 5 zile de la data emiterii actului nu de la data de la care produce efecte.
2. Adica se poate emite azi decizia de incetare a suspendarii CIM cu data de 01.10.2010.

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare cim ccc ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca am o salariata care a cerut revenirea din CCC din data de 20.07.2020 pentru ca pe data de 17.07.2020 e ultima zi de suspendare a Cim.. Eu ca ... (vezi toată discuția)
Probleme revenire cic Gina Iordan Gina Iordan Buna ziua, Avem o angajata in CIC al carei copil a facut 2 ani in luna decembrie 2009 dar care nu mai dorea sa revina la munca. Problema este ca nu am facut ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediul ptr crestere copil eujad eujad un tatic a stat 2 ani in crestere si ingrijire copil. Aceasta a facut 2 ani pe 19.08.2009. Salariatul a depus la registratura cerere de reincepere activitate, ... (vezi toată discuția)