avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ajutor de inmormintare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ajutor de inmormintare

sintem o familie in care nu am beneficiat de ajutorul de inmormintare deoarece sicriul, crucea si pomenile s-au facut cu mesteri din sat (de la tara), iar cei de la casa pensiilor ne cer factura fiscala, ceia ce noi nu avem si nu vor sa ne dea acest ajutor de inmormintare, ce trebuie sa facem in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: actb , utilizator 13:38, 21 Octombrie 2010
Unul dintre mostenitori da o declaratie in forma autentica la notariat din care sa reiasa ca l-a avut in ingrijire si intretinere pe defunctul X .., decedat la data de ....., cu ultimul domiciliu in ..... si ca a suportat toate cheltuielile de inmormantare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de deces BilliboiB BilliboiB Deces in familie: mama, pensionar de boala gr 2 . Copii, neangajati,fara venituri. De cheltuielile de inmormantare se ocupa bunica, ea insesi pensionara de la ... (vezi toată discuția)
Mosteire help_me help_me buna,as vrea sa tiu cine va fi mostenitorul in cazul mortii unui batrin daca el are 3 copii insa numai unul din el a avut grija de batrinel cit timp a fost ... (vezi toată discuția)
Moștenirea unui cuplu fără copii. Îi pot moșteni în calitate de nepoată, dacă doar eu am îngrijit-o pe mătușa? niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea intrebare. Am avut o matusa si sotul ei, care nu au avut copii si care au decedat acum 15 ani, ei ... (vezi toată discuția)