avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Onorarea comenzilor Online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Onorarea comenzilor Online

Am dat o comanda online la niste produse La care pretul produselor au fost eronate. As dori sa stiu cum as putea sa intru in posesia produselor caci cei de la firma m-au sunat si mi-au zis canu se poate onora comanda, desi mi-au emis factura proforma
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 14:22, 25 Octombrie 2010
Daca v-au emis proforma sunt obligati sa va livreze produsele daca acestea mai exista. Daca pretul a fost gresala lor, e problema lor. Transmiteti-le ca-i dati in judecata pentru inselaciune daca nu va trimit produsele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Shoping internet d.flory d.flory Validitate confirmare comanda internet... Am facut astazi o comanda catre un anumit site de comert electronic,am facut comanda ,m-am inregistrat conform ... (vezi toată discuția)
Comanda online, factura generata si primita, ei refuza sa livreze produsele din cauza laviniagabriela laviniagabriela As avea si eu nevoie de un sfat. Am comendat online doua produse(accesorii telefon)- o husa si o folie de protectie. Pretul produselor, conform informatiilor ... (vezi toată discuția)
Control anpc in derulare pentru nerespectare factura proforma generata automat de sistem mail4me mail4me Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la un control OPC facut pe baza unei reclamatii ca am refuzat livrarea unor produse la pretul din factura ... (vezi toată discuția)