avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... indicarea domiciliului martorilor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

indicarea domiciliului martorilor

in cazul in care nu s-a specificat domiciliul martorilor in cererea de chemare in judecata pentru o plangere impotriva unui PV de constatare a unei contraventii...este posibil ca reclamantul sa adauge aceste mentiuni la prima zi de infatisare? reclamantul nefiind asistat de un avocat
Cel mai recent răspuns: Sinziana_brj , utilizator 21:17, 21 Octombrie 2010
da, este posibil
Martorii si adresele acestora, se indica prin nota de probe. In cazul in care nu se stie domiciliul acestora,in termen de 5 zile de la incuviintare se va depune prin registratura, lista cu numele si adresa acestora in vederea citarii, sub sanctiunea prev. de. art. 170 cod proc.civila, privind decaderea.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna solutia data de instanta in cazul unui dosar de anulare p.v. de contraventie? digxxx digxxx In plangerea contraventionala am facut referire la martorul asistent consemnata de politist in procesul verbal de contraventie, unde nu apare decat numele si ... (vezi toată discuția)
Cand nominalizez martorii? andabej andabej Am introdus o actiune pe drept comun si am cerut si aprobarea probei cu martori. Era necesar sa trec si numele martorilor pe care ii am in vedere. Eu m-am ... (vezi toată discuția)
Decadere din termen leusan leusan In cazul in care uneia din partile aflate in proces este intrebatade de catre judecator (ambele parti fiind prezente si asistate,reprezentate de aparator) ... (vezi toată discuția)