avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Persoana fizica autorizata - infiintare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Persoana fizica autorizata - infiintare

Buna seara,

As avea rugamintea sa imi precizati ce acte sunt necesare pentru constituirea unei PFA si ce taxe trebuiesc platite catre stat? Pe un alt site era precizat ca fiind PFA se pot trece anumite cheltuieli pesonale care sa diminueze impozitul catre stat, este adevarat?

De asemenea, in cazul in care este formata aceasta, mai exista posibilitatea de a te angaja la un alt loc de munca?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Irina Carmen Cristea , Avocat 18:31, 21 Octombrie 2010
Aveti nevoie in primul rand de rezervarea denumirii PF - mergeti la ONRC unde primiti toate informatiile , opis de documente si de asemenea cerere ptr rezervare si pentru inregistrare PF.
Cel mai important este sa aveti calificarea si experienta pentru obiectul de activitate , altfel nu puteti infiinta PFA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare srl sau pfa pentru contabilitate asociatie de proprietari Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Pentru a tine contabilitatea la o asociatie de proprietari ce imi recomandati sa imi infiintez: un SRL sau o PFA? Si as vrea sa imi spuneti si ce pasi ar ... (vezi toată discuția)
Costuri pentru consultanta infinatare s.r.l andyholding92 andyholding92 Bunz ziua ! As vrea sa stiu si eu daca o consultative pentru infintarea unei societati este normal sa se faca contracost ,fara a fi facute demersurile ... (vezi toată discuția)
Taxe e-onrc mult prea mari !! certificatul digital nu prea ajuta themasterpc themasterpc Buna ziua, Nu as vrea sa incep cu \"traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu'\" , dar nu pot altcumva. Cum este posibil ca taxele pentru cererea de ... (vezi toată discuția)