Buna ziua.
In blocul in care locuiesc, spatiile, (boxele) din subsolul blocului sau am inteles ca mai poarta denumirea de "subsol tehnic", este folosit de mai marii din comitet in scop propriu. Pe fiecare scara sunt 3 astfel de incaperi , doua de aprox. 16 mp si una de cam 4 mp. Bine, mai sunt si alte spatii de acces, la instalatia termica a blocului, etc. Eu insa nu ma refer la acelea. Problema este cu celelalte 3 . In ele si-au facut respectivii magazii proprii la care au numai ei acces, insa pentru ele nu platesc nimic (pentru ca ocupa functii "cheie" in bloc) .Unul dă cu gura tare, si mai dă cu var pe 5 copaci din gradina blocului , primavara. Celalalt schimba becuri pe scara.Si atat. Asta a fost si explicatia administratorului, care este in aceeasi claca cu ei , oferita noua locatarilor " de rand" care vrem sa depozitam un electrocasnic vechi,un butoi cu varza , o sanie....etc si nu putem , ca de .... Motivatia oferita nu m-a incalzit cu nimic pe mine si nici pe ceilalti, fapt pentru care vrem sa ne adresam unor institutii care sunt in masura sa rezolve situatia. Intrebarea finala este : Unde si cui ne adresam ?
Va multumim
Locul care am avut voie sa-mi fac boxa era un colt dintr-o camera prin care treceai si au motivat prin faptul ca nu au loc sa treaca pe acolo cu saci, butoaie si diverse, desi era loc de trecere lejer. Ulterior au spus ca-mi pot face boxa intr-un spatiu prin care trec scurgerile de la toalete unde pe jos sunt excremente uscate pentru ca acele tevi au fost sparte.
Ma poate ajuta cineva legat de o boxa ? Ideea e ca azi am semnat contractul de vânzare ,cumpărare . La notar nu mi sa spus ca prin boxa mea trec 2 țevi de canalizare ale blocului care imi ocupa din boxa . Ce as putea face in acest caz ? Azi cand am ajuns acasa am vazut . Ms pt rasp .