am condus sub influenta bauturilor alcoolice in urma cu 9 luni am avut 0,73 in aerul expirat nu am fost la spital pentru ca nu mau dus am fost dus direct la sectie akolo mi sa retinut permisul oferindumi o dovada nu am declarat nu am semnat nimik pana in momentul de fata ce sa fac nu stiu nimik spunetimi
In aceasta situatie vi se va intocmi dosar penale pentru refuzul recoltarii probelor biologice,iar pedeapsa prevazuta de art.87 al.5 din OUG nr.195/2002 este inchisoarea de la 2 ani la 7 ani.
Interesant este ca dvs afirmati ca nu vi s-au cerut probele biologice,iar agentul constatator,a consemnat in dovada ca ati refuzat sa le recoltati.
In situatia in care nu aveti antecedente penale,recunoasteti fapta si colaborati cu organele de urmarire penala si cu instanta de judecata,in functie si de circumstantele personale,sanctiunea care va va fi aplicata,va fi cu suspendarea executarii,conform art.81 c.pen.
Dupa 1 an de la ramanerea definitiva a pedepsei,puteti formula cerere pentru obtinerea unui nou permis de conducere
dar nu mi-a cerut in niciun sens sa merg la spital sa daau probe au pus 2 taximetristi martori si apoi am fost dus la sectie nu pot sa scap??sa pun si eu marttor ceva k nu mia cerut recoltarea