avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daca mi a distrus sobe usi ferestre fostul chirias si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daca mi a distrus sobe usi ferestre fostul chirias si nici nu vrea

contract a expirat el nu vrea sa paraseasca apartamentul mi a distrus bunurile mele si lea inlocuit cu ale lui sobe usi ferestre daca intru n casa ma aresteaza
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:29, 21 Octombrie 2010
asterix44 a scris:

contract a expirat el nu vrea sa paraseasca apartamentul mi a distrus bunurile mele si lea inlocuit cu ale lui ( sobe usi ferestre) daca intru n casa ma aresteaza
atunci puteti sa mergeti nestingherit si sa schimbati yala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se lasa pe bune cu parnaie pt tulburare de posesie sunt proprietarul asterix44 asterix44 ma cam sperie legea dar nici sa astept ani cu proces de evacuare nu am alta solutie daca nu locuieste acolo am vreo sansa (vezi toată discuția)
Distrugerea imobilului achizitionat la o licitatie sustinuta de un executor boggy_2012 boggy_2012 Buna ziua Am urmatoarea speta:am achizitionat un apartament la o licitatie publica,sustinuta de un executor judecatoresc.In momentul in care am intrat in ... (vezi toată discuția)
Sotia ma impiedica sa mai intru in apartament sbpackard170 sbpackard170 Buna ziua, Am fost plecat 3 luni in strainatate si cand m-am intors, sotia mea schimbase incuietorile la apartament si mi-a spus ca eu nu mai pot intra acolo. ... (vezi toată discuția)