avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare voluntara a firmelor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare voluntara a firmelor

Am un SRL care are datorii la stat. Daca vreau sa-l lichidez voluntar statul ma da in judecata pe mine ca administrator si va incerca sa recupereze creantele din bunurile personale?
Cel mai recent răspuns: dorel197775 , utilizator 19:43, 22 Octombrie 2010
Nu veti primi certificatul de atestare fiscala de la organul fiscal din care rezulta ca nu aveti datorii fata de statul roman pentru a va putea radia societatea.
Statul te poate da in judecata. Dar daca nu ai comis nici o fapte ilegala din care s-au nascut datoriile nu poti fi tras la raspundere personala.
In aceasta situatie ce pot eu sa fac? Efectiv vreau sa scap de firma fara a plati din veniturile personale? Am bagat o multime de bani in ea si nu am reusit mai nimic.Pot sa cer suspendarea ei ....sa astept 5 ani si sa se radieze datoriile#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere srl cu datorii la stat adinne adinne Buna ziua. Am urmatoarea problema: sotul meu are un SRL cu un capital social de 200 lei. Firma a functionat pana in anul 2007 cand nu a mai putut face fata ... (vezi toată discuția)
Asociatul care se retrage din firma "scapa" de datorii ? ionescu gabriela ionescu gabriela Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema : Sunt asociat unic si administrator in firma X. Firma are o datorie la stat de 13000 ron ... (vezi toată discuția)
Terminare contract sediu social dorelushu dorelushu Buna seara. Ce se intampla cu o firma careia ii expira contractul unde are sediul social si nu mai am unde sa fac altul ? (vezi toată discuția)