avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RESTANTA LA BANCA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RESTANTA LA BANCA

Buna seara,nu ma astept sa-mi raspundeti acum pentru ca este deja noapte dar acum am putut sa intru pe forum si sa pun o intrebare.Anul acesta ,in urma unei boli,am fost pensionata medical .In urma cu 4 ani am contractat 2 credite de nevoi personala fara giranti si ipoteci, pe care le-am platit la timp pana in luna august a acestui an.Din luna martie nu mai am serviciu si nu am gasit nici pana acum,sunt pensionata cu drept partial de munca si traiesc doar din pensia de 800 lei.Datoria la banci este de 750 lei.In conditiile in care sunt actionata in judecata dupa 3 luni de neplata ce mi se va intampla?Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:21, 21 Octombrie 2010
Vi se poate pune poprire pe pensie conform prevederilor legale!
B-)
Incercati o reesalonare, restructurare sau refinantare la care sa se ia in calcul noul dumneavoastra venit lunar .... incercati sa gasiti o solutie impreuna cu banca .... nu asteptati sa inceapa executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate credit ContSters234144 ContSters234144 Buna seara, am o problema si va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Am contractat in urma cu 5 ani, 2 credite nevoi personale. De 3 ani sunt pensionar pe caz ... (vezi toată discuția)
Sunt executata silit yonelad yonelad Am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca in 2007 de 27000 euro. am beneficiat de o reesalonare acum 2 ani , de 9 luni am platit 150 de euro in loc de ... (vezi toată discuția)
Credit restant inregistrat la biroul de credit ranedo ranedo Buna ziua Am apelat la o banca,in vederea contractarii unui credit de nevoi personale,in Euro.Odata cu criza,am inceput sa nu pot platii constant si am ... (vezi toată discuția)