avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... acordare somaj!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acordare somaj!

Buna ziua,

O perosoana a carei contract de munca inceteaza conform art. 65 lit. (1) din Codul Muncii si mai are un contract de munca la un alt angajator, loc de munca care nu e trecut in cartea de munca mai poate beneficia de indemnizatie de somaj sau trebuie ca si de la al doilea angajator o decizie de incetare a contractului de munca conform aceluiasi articol specificat mai sus pentru a putea beneficia de indemnizatie de somaj?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:00, 22 Octombrie 2010
trebuie sa va "dea in somaj" si al doilea angajator.
1. Puteti beneficia de indemnizatie de somaj daca incetati ambele CIM.
2. ATENTIE! Din cele doua CIM se va lua de bun pentru acordarea indemnizatie ultimul CIM. Acesta trebuie sa inceteze cu un articol care sa permita acordarea indemnizatiei de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de munca mariangugles mariangugles Buna ziua La incetarea contractului de munca cu art 55 alin.B, conform noului cod al muncii pot beneficia de indemnizatie de somaj ? (vezi toată discuția)
Vrea sa stiu daca mai pot beneficia de somaj marinush4u_2006 marinush4u_2006 eu lucrez la o firma de mobila de 2 ani....iar acum am avut un accident de munca din care nu mai pot munci acolo....nu mai am voie de efort fizik un ... (vezi toată discuția)
Daca cim a incetat cu art. 55 lit. a) sau b) codul muncii am dreptul la somaj? 24mirela 24mirela daca sa incheiat contractul de munca cu litera 55 a sau b, am dreptul la somaj? (vezi toată discuția)