avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta pentru carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta pentru carnet de munca

la ultima viza pentru somaj mi s-a oprit carnetul de munca si mi s-a spus sa vin sa-l iau peste o luna de zile ,m-am angajat si am nevoie de acesta si doamna de la ajofm a spus sa-i aduca o adeverinta de la noul loc de munca ca sa o primesc mai repede, dar contabilul nu stie ce sa contina adeverinta si cum sa o faca. Va rog frumos sa ma ajutati!
Cel mai recent răspuns: titiana , utilizator 12:37, 22 Octombrie 2010
Buna ziua !
O adeverinta din care sa reiasa ca ati fost angajata la respectiva institutie si va este necesar carnetul de munca pentru inscrierea angajarii si depunerea de copii ale acestuia la dosarul de angajare.
Cu stima !
Buna ziua,
Va trebuie o adeverinta in care contabilul firmei sa scrie postul pe care ati fost angajata si codul cor.
Daca mai sunteti in perioada de somaj societatea care va angajat trebuia sa va dea o instiintare privind incadrarea in munca, cu aceasta va duceati la AJOFM si in baza ei vi se datea repartitia catre societatea respectiva va inceta (sau suspenda in functie de perioada pt care se va incheia contractul de munca) somajul si vi se dadea si carnetul de munca
Ultima modificare: Vineri, 22 Octombrie 2010
titiana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)
Somaj si sarcina madalyna_kiss_21 madalyna_kiss_21 BUNA, SUNT INSARCINAT IN 22 DE SAPTAMANI SI SUNT IN SOMAJ DE 2 LUNI. SOMAJUL AR TREBUI SA-L IAU PANA PE 2 AUGUST IAR EU AR TREBUIII SA NASC DUPA 15 AUGUST. AM ... (vezi toată discuția)
Formalitati de efectuat la ajofm in mometul unei noi angajari OanaLH OanaLH In momentul in care vreau sa angajez un om in firma, cei de la AJOF cer sa depui la ei anexa1 - privind situatia locurilor vacante! Firma a gasit pe cont ... (vezi toată discuția)