avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort..va rog mult sa ma ajutati
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort..va rog mult sa ma ajutati

va rog mult sa-mi spuneti ce motive se pt invoca pt un divort amiabil.mentionez faptul ca adevaratul motiv pt care doresc sa divortez este faptul ca nu ne mai intelegem,nu mai putem comunica deloc unul cu celalat..si din aceste motive as dori sa divortez,pt ca ..continuarea casniciei in aceste fel va duce probabil la vb urate,certuri sau mai stiu eu ce,si nu doresc acest lucru mai ales avand in vedere ca in casa exista si un minor.as dori sa stiu in formularea cererii de divort ce motive as putea sa invoc?nepotrivire caracter?sau ce?
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 23:11, 13 Noiembrie 2010
Puteti contacta tabloul mediatorilor autorizati dand clic pe linkul... [ link extern ]
Incepand cu data de 25 noiembrie, divortul prin acordul partilor este admisibil, indiferent de cat timp s-a scurs de la incheierea casatoriei si indiferent daca sunt copii minori rezultati din casatorie.
Prin urmare, nu mai e nevoie de martori, interogatorii si nici de alte probe.
dupa data de 25 Noiembrie puteti divorta si prin acordul ambelor parti chiar daca exista minori din casatorie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort din vina ambelor part mi_chelle mi_chelle Buna ziua, Ma puteti lamuri si pe mine, va rog,in urmatoarea situatie? Avem 34 ani de casnicie,copii majori, sotul nu doreste divort prin acord. In ... (vezi toată discuția)
Metoda divort ContSters61499 ContSters61499 Buna ziua. Sunt casatorita din 2002, in urma casatoriei a rezultat un minor, locuim impreuna inca in apartamentul sotului achizitionat inaintea casatoriei si ... (vezi toată discuția)
Martori la depunere cerere divort ivf ivf vreau sa depun o cerere de divort ca motiv nepotrivire de caracter. am vazut ca la formularul cererii de divort exista 2 rubrici de martori, nu am martori in ... (vezi toată discuția)