avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Amenda
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Amenda

Buna ziua, am o intrebare pe care as dori raspuns cat de repede puteti.Un PF autorizat avea activitate in garajul locuintei , pana in vara anului 2009,cand s-a produs un incendiu de la un scurt circuit si s-a distrus marfa si actele contabile.Firma a fost verificata pana in 2007,dar finantele au cerut recuperarea actelor din 2007 pana in 2010 pt. ca au fost arse.Recuperarea actelor contabile nu s-a facut si pt. asta finantele au dat o amenda de 900 ron ce trebuie platit in 48 de zile.Intrebarea mea, este legela aceasta amenda ? ce se intampla daca nu va fi platita?:O In cazul acesta pt. inchiderea firmei(autorizatia nu a fost reinnoita) ce trebuie facut? multumesc
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:36, 22 Octombrie 2010
care este temeiul legal - articol si numar lege - in baza caruia s-a stabilit amenda ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchid din ianuarie 2007???? alina.chivu alina.chivu Am o societate cu punct de lucru intr-un garaj la parter de bloc. Are 17 mp. Obiectul de activitate este comertul cu amanuntul de prod alim, lactate, bauturi, ... (vezi toată discuția)
Executare amenda contraventionala diana_alexandra2007 diana_alexandra2007 Buna ziua, In vara anul 2007 sotul meu a vandut o masina daf unei persoane din Iasi, dar din pacate nu a radiat-o la politie, urmand ca persoana care a ... (vezi toată discuția)
Amenda garaj fara acte imreilona imreilona Buna ziua, Am cumparat o casa in martie, si pe teren exista un garaj fara acte-asa apare in CF. Am cerut intrarea in legalitate cu garajul, dar raspunsul a ... (vezi toată discuția)