Am o societate cu punct de lucru intr-un garaj la parter de bloc. Are 17 mp. Obiectul de activitate este comertul cu amanuntul de prod alim, lactate, bauturi, tigari, detergenti, etc. Ce fac? Il inchid din ianuarie? Am foarte multa marfa!! Nu reusesc sa aflu ce va fi! Daca trebuie sa-l inchid, pot sa schimb activitatea in prestari servicii si sa fac un birou pt intermedieri? E adevarat ca trebuie sa am intrare prin spate pt marfa si grup sanitar cu dus? SALVATI-MA!!!
din cate stiu eu(corectati-ma daca gresesc), deocamdata nu exista nici o lege care sa interzica desfasurarea de acticitati in locuri precum al dvs. Dar avand in vedere ca legislatia noastra trebuie armonizata cu cea a UE in viitor, respectiv 2007 o sa apara un astfel de act normativ care sa prevada ce se intampla cu societatile/PFA -urile care isi desfasoara activitatea in astfel de locatii.
In functie de ce va prevedea legea respectiva veti sti si daca puteti sa va schimbati obiectul de activitate in prestari servicii si ce amenjari trebuie facute.
scuze !!!!!!!!!!!!!!!!!!! am vrut sa spun ca este obligatoriu:"> am vrut sa obtin in vara o autorizatie pt. un client si mi-a cerut sa indeplineasca aceste conditii.:(
Si la urma urmei mi se pare normal sa fie asa:P