avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INCHID DIN IANUARIE 2007????
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INCHID DIN IANUARIE 2007????

Am o societate cu punct de lucru intr-un garaj la parter de bloc. Are 17 mp. Obiectul de activitate este comertul cu amanuntul de prod alim, lactate, bauturi, tigari, detergenti, etc. Ce fac? Il inchid din ianuarie? Am foarte multa marfa!! Nu reusesc sa aflu ce va fi! Daca trebuie sa-l inchid, pot sa schimb activitatea in prestari servicii si sa fac un birou pt intermedieri? E adevarat ca trebuie sa am intrare prin spate pt marfa si grup sanitar cu dus? SALVATI-MA!!!
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 16:17, 9 Noiembrie 2006
din cate am vazut tocmai a intrat in vigoare la 1 octombrie 2006.
e foarte utila.
deci aveam dreptate:D
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert cu detergenti live_maz live_maz are cineva ideea unde se incadreaza comertul cu detergenti? ce cod caen trebuie? va multumesc (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un magazin mixt janapress janapress buna ziua va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii daca puteti. as dori sa infiintez o ii sau if (in mediu rural) - sa deschid un magazin ... (vezi toată discuția)
Autorizare depozit la o fabrica de alimente hajnyci hajnyci Buna ziua! Va rog sa ma ajutati ca ce acte sunt necesare pentru a autorizarea un depozit la o fabrica de produse alimentare. In primul rand ma intereseaza ... (vezi toată discuția)