Buna ziua! Un salariat care conduce departamentul de servicii generale care in prezent este incadrat ca adminstrator si-a definitivat studiile superioare.Pe ce post ar trebui schimbata incadrarea in acest caz?Poate ramane administor chiar daca teoretic acum s-ar incadra in grupa a 2 a din COR specifica celor cu studii superioare sau exista o functie echivalenta care sa puna in evidenta studiile?Mentionez ca atributiile nu s-au modificat. Eu nu am reusit sa gasesc in COR nici un corespondent..
Pai daca pentru postul pe care este nu are nevoie de studii superioare de ce vreti sa ii schimbati incadrarea daca are aceleasi atributii?El poate termina si masterul si doctoratul daca dvs.aveti nevoie de angajat cu studii medii nu il ajuta diplomele.
Aveti grija ca la cei cu studii superioare este mai mare salariul de incadrare.Acum depinde ce salar are dar sa nu va apucati sa ii faceti schimbarea de functie pe studii superioare si sa trebuiasca sa ii faceti si majorare de salariu.
Studiile superioare absolvite nu genereaza automat obligativitatea angajatorului de a modifica cerintele postului existent . Pentru a ocupa un post echivalent studiilor va trebui sa gaseasca un post vacant (la stat sau la privat) care sa fie scos la concurs iar salariatul sa candideze la acel post.
Va multumesc pentru raspunsuri. Nu se pune problema modificarii salariale ,nici a sarcinilor suplimentare, e vorba strict de schimbarea titulaturii in cartea de munca. In loc de administrator sa fie inlocuit cu ..sef..director - o functie din domeniul administrativ logistic al unei societati. Vreo idee in sensul acesta? Multumesc :)
Incadrare post
penan
salut,
am si eu o intrebare,
am lucrat la o multinationala si am fost incadrat cu postul " analist servicii client" problema este k inca nu am diploma ... (vezi toată discuția)