avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ALTERCATIE CU MAMA PTR FATA MEA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ALTERCATIE CU MAMA PTR FATA MEA

ASTAZI MI SE VA DA ECHIPAJ DE LA POLITIE SA MERG SA IMI IAU FATA ,PROBLEMA ESTE CA EU NU MAI LOCUIESC IN CASA MEA PROPRIETATE PERSONALA DOBINDITA INAINTE DE CASATORIE DIN CAUZA AMENINTARILOR ,DIVORTUL INCA NU ESTE PRONUNTAT PE CE DATA VA FI .LOCUIESC IN PREZENT LA ALTCINEVA .SPUNETI-MI SOTUL POATE SA IMI FACA PROBLEME DACA IAU FATA UNDE LOCUIESC IN PREZENT DESI STIU CA ARE ACELEASI DREPTURI CA SI MINE PINA LA PRONUNTAREA DIVORTULUI ASUPRA FETEI ?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:24, 23 Octombrie 2010
Cel mult sa vina sa va ia copilul, avand in vedere ca inca nu este incredintat legal nici unuia dintre dvs.
nu poate sa va ia copilul pana nu se pronunta instanta asupra tutelei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Altercatie cu mama mea aurelia-rely aurelia-rely am fata la mama ,eu azi am inaintat actele de divort si eu nu mai locuiesc in garsoniera mea care este proprietate personala .azi am fost la ea sa imi vad fata ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii ramodeni ramodeni Suntem casatoriti de 5 ani jumate si avem o fetita de 2 ani si 3 luni.Am inceput sa nu ne mai incelegem inca de cand eram insarcinata.Acum suntem in Italia,eu ... (vezi toată discuția)
Divort cu fostul sot si vreau sa iau fata de la mama viitorul sot aurelia-rely aurelia-rely am plecat di propria casa din cauza amenintarilor lui,mama tine cu el ,fata a ramas la mama pina la finalizarea divortului dupa ce am fost cu politia la ea ca ... (vezi toată discuția)