avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie societate nebancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie societate nebancara

Sunt stupefiata de aceasta banca la care ratele nu se termina niciodata. Platesc de 5 ani pt o masina de spalat si un tv . Ratele platite de mn pt a termina mai repede (asta speram eu) au fost si de 2 mil de 5 mil chiar si 10 mil am platit! Acum am constatat ca am de plata 82 de milioane!!! Nu-mi vine sa cred!:O:O:O Am fost la Bucuresti la Reprezentanta lor si am facut cerere pt un desfasurator sa reiasa clar ce sume am platit eu pn acum dar NIMIk. NU AM PRIMIT NIMIK Dar celebrul plic cu ce tb sa platesc in aceasta luna 4mil!INCREDIBIL Si de la camatari dc luam cred ca era mai avantajos!X-(
Cel mai recent răspuns: danadaia , utilizator 14:21, 22 Octombrie 2010
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu utilizati denumiri persoane juridice
Beneficiati de facilitatea Editeaza care va permite deschiderea mesajului modificarea si completarea acestuia
2-Daca nu puteti clarifica amiabil situatia platilor ,puteti sesiza oficial ANPC
Aceeasi problema o am si eu .Din mai si pana acum mi-au pus la soldul final de plata vreo 1600 lei in plus .Am platit si ratele in aceste luni cu ceva intarzieri este adevarat,dar sunt penalizari enorme cred eu.Am ajuns ca dupa 2 ani de platit rate sa am de platit mai mult decat la inceput.
Ultima modificare: Vineri, 22 Octombrie 2010
danadaia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! in romania trebuie sa platesti chiar daca ai demonstrat ca esti nevinovat!!! julius.jr julius.jr Credit de nevoi personale pt achizitionare electrocasice. Ramin restant 3luni din cauza locului de munca dar remediez situatia imediat! Cei de la... ... (vezi toată discuția)
Societate de recuperari creante ivancristian30 ivancristian30 vreau si eu un raspuns urgent. va rog... in 2005 parca am girat p cineva. pers respectiva nu a platit si mi-au trimis mie astia de la eos un plic cu o datorie ... (vezi toată discuția)
Card de credit- bunuri de consum babanus babanus Acum 4 ani jumate sotia a luat o masina de spalat de la A. ei mi au fixat o rata de 375.000 lei am platit ratele in ficare luna cei drept cu o itirziere de ... (vezi toată discuția)