avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt

Ma numesc Ana si vreau sa cer opinia unui avocat.Un cunoscut a furat ceva si a recunoscut acest lucru dar pe jumatate find la prima fapta ce pedeapsa ar putea primi?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:43, 23 Octombrie 2010
Reveniti cu detalii.(in ce faza procesuala va aflati, care este incadrarea juridica a faptei, cazierul cunoscutului...etc).
daca a furat rotile de la tren nu scapa prea usor, daca a furat o gaina de foame o sa ia cu suspendare.
Relatati detaliat despre ce este vorba pentru ca informatiile pe care veti primi sa va foloseasca in mod real.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt amdbuc amdbuc V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde la urmatoarele intrebari : Cativa prieteni au furat niste piese de la 2 masini aflate in parcare in ... (vezi toată discuția)
Magazinul de paine Georrge Georrge Salut...am si eu o problema si as vrea sa stiu cam cum s-ar termina. Intr`o seara am plecat de la discoteca cu 2 prieteni si fiind in stare de ebrietate am ... (vezi toată discuția)
Este posibila pedeapsa cu suspendare ? Cristina711 Cristina711 Doua persoane A si B talharesc o a treia persoana C. Avand in vedere ca A a folosit spray paralizant si apoi a fugit, iar B i-a furat lui C banii, dar mai apoi ... (vezi toată discuția)