avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale perioada de viata bunuri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

perioada de viata bunuri

Buna ziua,

stie cineva unde pot gasi o lista cu durata de viata a bunurilor (mijloace fixe si altele) ?? Am cautat in tot felul de acte: Hot 909/1997, lege 15/1994 si nu gasesc decat aspecte generale. Stiu ca exista un tabel cu durata de viata a bunurilor - incepand cu masini - x ani, scule - x ani, etc, dar nu mai stiu unde sa il caut.

Ma puteti ajuta??

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: suciu_diana , utilizator 15:10, 22 Octombrie 2010
Mii de multumiri.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal casare stefan_ruxandra stefan_ruxandra neata, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de proces verbal de casare? multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Esalonarea cheltuielilor cu reparatiile pe mai multe exercitii financiare ionutght ionutght buna ziua am si eu o intrebare In anul 2009 am efectuat o reparatie foarte costisitoare la o instalatie importanta a societatii, costurile ridicandu-se la ... (vezi toată discuția)
Casare mijloace fixe ºi obiecte de inventar Pop Izabela Pop Izabela In cazul casării de mijloace fixe, amortizate integral, la o instituţie publică, este necesară valorificarea acestora sau pot fi preluate de firma care ... (vezi toată discuția)