avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Relatii sexuale intre adolescenti in varsta de 15 ani ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Relatii sexuale intre adolescenti in varsta de 15 ani - infractiune?

La varsta de 15 ani o fata si un baiat daca intretin relatii sexuale e legal?:kissing:
Citind subiectul, m-am amuzat copios si mi-am adus aminte de un articol pe care l-am citit nu cu mult timp in urma.
Si ca sa nu fiu acuzata de egoism, il voi reda in integrum, spre "descretirea fruntilor".
"Studentele de la prestigioasa Universitate "Cambridge" au fost amenintate cu exmatricularea daca nu inceteaza sa geama asurzitor, in timpul numeroaselor acte sexuale care au loc seara de seara in campus.
Fiecare studenta in parte a primit un mail, din partea directiunii universitatii, care suna astfel: "Va rugam sa fiti discrete in activitatile dumneavoastra trupesti pentru ca peretii sunt foarte subtiri, iar coridoarele amplifica zgomotele. Altfel, veti fi avertizate in scris, iar daca nu va veti putea stapani nici dupa avertisment, veti fi exmatriculate".
Doar in luna ianuarie, la secretariatul de la Cambridge, au sosit 30 de reclamatii privind "zgomotul inuman provocat de fete in timp ce fac sex".
Linda, de 20 de ani, una dintre studentele specializate in drept a declarat ca: "Ma simt extrem de stanjenita dupa ce am primit aceasta solicitare. Initial, am crezut ca doar mie mi-a fost trimisa. Am rasuflat usurata dupa ce am auzit ca toate am fost avertizate. De acum inainte ma voi stapani".

P.S. Sa nu tipati!:D
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2010
ContSters53919, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sex cu o minora Mari20 Mari20 am avut o prietena minora si am facut sex cu ea... dar nu am obligato.. a fost d buna voie..si pe urma d fiecare data s-a intamplat cu acordula ei.. nu am ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori amein amein Daca fata in varsta de 15 ani a fost gasita la baiatul de 19 ani acasa iar in declaratie au scris amandoi ca fata a ajuns acolo in urma cu doua ore pt ca vroia ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? onofrei112 onofrei112 As dori si eu sa stiu daca eu am 16 ani iar iubita mea are 24 iar amandoi suntem de acord cu relatia adica fara santajuri sau altele este conrupere de minori ... (vezi toată discuția)