avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită returnarea catre stat a indemnizatiei de revolutionar
Discuție deschisă în Executare silită

returnarea catre stat a indemnizatiei de revolutionar

am primit cu cateva luni in urma o parte din drepturile cuvenite din indemnizatia de revolutionar, iar acum am primit o somatie de la stat ca trebuie sa returnez o parte din bani pentru ca au gresit calculul... ma scrie ca e si titlu executoriu.
ce pot sa fac? nu vreau sa ma trezesc cu popriri pe conturi sau alte incurcaturi...plus ca nu am suma pe care ei mi-o solicita.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: amelia23 , utilizator 12:12, 26 Octombrie 2010
In conditiile in care ati fost informat ca exista titlu executoriu prin care sunteti obligat la restituirea unei sume financiare,va revine obligatia sa contactati executorul judecatoresc cu care sa negociati esalonarea platilor intr-un termen rezonabil,astfel incat sa indepartati posibilitatea demararii procedurii de executarte silita asupra bunurilor dvs mobile/imobile/conturi bancare/drepturi salariale
Am primit doar o decizie prin care sunt anuntata si pe care o pot contesta in 45 de zile la tribunal. la sfarsit este scris ca este cu titlu executoriu... dar este semnata de conducerea casei de pensii nu de un executor judecatoresc

multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie si titlu executiv ptr neplata amenda stelach stelach Buna ziua o firma amendata de itm cu 20000 lei, a primit de la fisc somatie si titlu executoriu pentru neachitarea amenzii. Administratorul societatii , ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut semnat la notar? chitanta? constituie titlu executoriu? calin_andrei calin_andrei Buna dimineata! Speta: o pers. fizica semneaza la notar un contract de imprumut prin care se obliga sa returneze o suma de bani pe care ar fi primit-o ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita mihaho mihaho am un titlu executoriu ptr.o creanta de 2088 ron restanta la un credit de nevoi personale fara garantii ipotecare.am primit o somatie de la executor ca daca in ... (vezi toată discuția)