avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contributie somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contributie somaj

am o societate care are restanta la somaj pe ultimul an (un singur angajat ) ,undeva la 82 lei angajator si 80 lei angajat ,vreau sa-l dau in somaj ,pot sa platesc undeva doar contributia la somaj ,fara sa merg la banca (cont blocat) ? Mai exact pot sa merg la casieria celor de la somaj ? sau in alta parte ?
Cel mai recent răspuns: dragos92 , utilizator 22:56, 22 Octombrie 2010
Buna seara. Puteti merge cu bani cash la trezorerie cu foaie de varsamant. O sa va dea chitanta pe care o atasati ca si copie la dosarul de somaj si e ok.
Ultima modificare: Vineri, 22 Octombrie 2010
ContSters145137, utilizator
multumesc pentru ajutor, cu scuzele unui nestiutor va rog sa ma ajutati mai departe. Foaia de varsamant o face contabila sau o iau de undeva ?
Nici o problema, de asta suntem aici sa ajutam. Foia de varsamant se face intr-un program de pe situ-ul web de la ANAF. O poate face contabila, ea stie despre ce este vorba.
In acest fel, me refer la plata cu foaie de varsamant nu mai aveti nici o treba cu conturile dumneavoastra.
daca mai aveti intrebari, va stau la dispozitie.
multumesc pentru ajutor .Cu respect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata unei facturi de catre o persoana fizica in numele unei persoane juridice manfree manfree Situatie atipica...unui SRL i-a fost emisa o factura in valoare de 20 000 RON, suma ce trebuie platita urgent. Cum suma depaseste 5000 RON, nu se poate plati ... (vezi toată discuția)
Cas conform oug 82/2010 andradaa andradaa Buna ziua, as dori sa intreb pe cei care in baza ordonantei 82/2010 pentru conventie civila , au depus declaratia la CAS, unde au platit ce au declarat??? Eu ... (vezi toată discuția)
Cum se achita soldul tva de plată la sfârşitul perioadei de raportare din declaratia 300? LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o persoana fizica autorizata, platitoare de TVA si in urma completarii declaratiei 300 mi-a rezultat la randul 41 un sold TVA de plata in ... (vezi toată discuția)