Sunt educatoare titulara la o gradinita cu program prelungit. O colega a plecat spre un alt job in Italia iar postul ei nu a fost ocupat inca si nici ISJ-ul nu a trimis pe nimeni. Spuneti-mi va rog daca am dreptul la cumul, pe cata perioada si cum se calculeaza venitul net. Va multumesc anticipat
Art.26 din Legea nr.330/2009 dispune ca :
(1) In cazuri exceptionale, posturile vacante si temporar vacante pot fi ocupate si prin cumul de functii, de personal angajat prin concurs sau examen, cu respectarea prevederilor legale privind cumulul de functii si a celor referitoare la ocuparea posturilor vacante.
(2) Posturile vacante si temporar vacante din unitatile sanitare publice, din unitatile de asistenta sociala si medicosociala, de cultura si invatamant, care nu au putut fi ocupate prin concurs, pot fi ocupate prin cumul si de catre persoane din aceeasi unitate.
Cumul de functii
naomy_naili
sunt angajata a unui serviciu bugetar in functia de referent SSM. de curand am absolvit si cursul de PSI, am primit si decizie de numire in functia de cadru ... (vezi toată discuția)