avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Este posibil ca banca la care este dator (un credit de 1000 ron), chiar daca nu a ipotecat apartamentul pentru acest imprumut sa realizeze o executare silita a apartamentului pentru aceasta datorie?
Chiar daca apartamentul este mostenit si este impartit in 3 parti? El detinand doar o mica parte din apartament, nefiind proprietarul la tot apartamentul. Si asa poate banca sa execute silit apartamentul?
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
sogorescuelena, utilizator
Cel mai recent răspuns: sogorescuelena , utilizator 18:53, 25 Octombrie 2010
Banca ,cu scopul legitim de recuperare credit ,demareaza procedura legala prin care se dispune execiutarea silita asupra bunurilor dvs mobile/imobile/conturi bancare/drepturi salariale
sogorescuelena a scris:

Este posibil ca banca la care este dator (un credit de 1000 ron), chiar daca nu a ipotecat apartamentul pentru acest imprumut sa realizeze o executare silita a apartamentului pentru aceasta datorie?

Da, exista aceasta posibilitate ..
Chiar daca apartamentul este mostenit si este impartit in 3 parti? El detinand doar o mica parte din apartament, nefiind proprietarul la tot apartamentul. Si asa poate banca sa execute silit apartamentul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordine prioritati executare jack electro jack electro Buna ziua Sunt pensionar cu o pensie de 1000 ron/luna. Am o datorie la stat -CNAS- de pe vremea cand eram PFA de circa 9000 ron. Detin un apartament si o ... (vezi toată discuția)
Executare silita zumy zumy Buna ziua! am girat cu apartamentul in care locuiesc pentru o linie de credit a unei firme, in anul 2007. In contractul de imprumut mai exista si un alt ... (vezi toată discuția)
Ma poate obliga banca sa platesc? ron_ada ron_ada Sotul meu aveau un credit la o banca. A murit. Polita nu acopera cauza si banca m-a anuntat ca trebuie sa platesc rata in continuare. Daca nu platesc se ... (vezi toată discuția)