avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum se anuleaza o casatorie oficializata in Maurititus
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum se anuleaza o casatorie oficializata in Maurititus

M-am casatorit in Muritius cu se poate anula casatoria oficializata acolo? Inafara de Mautitius nu am inregistrat-o niciude
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 10:46, 25 Octombrie 2010
ce trebuie sa fac sa anulez casatoria de aici din Romania sau este valabila casatoria aici care am facuto acolo si daca nu o inregistrez ce se intampla
buna ziua.
daca nu inregistrati casatoria si in romania, in acest stat dvs,. nu figurati ca fiind casatorit .
astfel singurul stat unde puteti solicita desfacerea casatoriei este cel in care s-a oficializat acest act .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort monica78 monica78 Buna ziua, As dori sa aflu ce trebuie sa fac pentru a incepe procedura de divort. Mentionez ca sunt casatorita cu un cetatean britanic. Suntem casatoriti de ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu cetatean non- european strail_angela strail_angela sunt casatorita de 6 luni in Cipru cu un cetatean din Sri Lanka, acum sunt gravida si doresc sa nasc copilul in Romania, daca ajung in tara fara tatal ... (vezi toată discuția)
Divort samire07 samire07 buna ziua , sunt casatorita ın Turcia,casatoria mea e ınregistrata şi ın Romania.Aş dori sa ştiu daca pot deschide divortul ın Romania, ... (vezi toată discuția)