avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort si incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort si incredintare minor

sint casatorit de o 8 luni si am o fetita de sapte luni.vreau sa divortez si sa iau custodia copilului.din ce am citit pe net imi va fi foarte greu pentru ca actuala sotie fata de copil deocamdata are un comportament normal.ce sfaturi imi dati? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 11:00, 25 Octombrie 2010
instanta va avea in vedere cum este mai bine pentru copil.
si acum si peste un an tot asa va fi.
ce faceti daca pana la majorat sotia se va comporta normal fata de copil ?
daca aveti convingerea ca nu mai puteti fi sot si sotie atunci cred ca ar trebui sa luati o decizie.
succes
buna ziua.
nu aveti sanse sa obtineti custodia minorei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea custodia copilului iulik800 iulik800 Buna! Sunt din galati am 26 ani,sunt plecata din tara de aproape 8luni sunt casatorita de 3 ani am o fetita de 1 jum.cu sotul nu ma mai inteleg si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Divort si proces custodie copil minor cerasela1 cerasela1 Buna ziua, Intentionez sa divortez de sotul meu cu care am un copil minor (fetita de 4 ani). La momentul actual locuiesc cu el in casa parintilor lui. Nu am ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie sa iau copilul in germania miki_dumitru miki_dumitru eu lucrez in germania si as vrea sa imi iau familia in germania si am o fetita de 1an si 7 luni ce acte imi trebuie ca sa pot sa o iau in germania (vezi toată discuția)