Buna ziua. Am avut o restanta la oriflame, dosarul meu a ajuns la [editat de admin], iar acum as dorii sa-mi cumpar in rate un leptop din magazinul real. Exista sansa sa nu pot scoate in rate acel leptop?va rog sami raspundeti. Este foarte important pentru mine.
Depinde ca as fost inregistrat la Centrala Riscurilor Bancare sau alta data de baze.
Cum trebuie să procedeze o persoană fizică sau juridică pentru a obţine informaţii de la Centrala Riscurilor Bancare?
Persoanele fizice şi persoanele juridice pot obţine informaţii de la CRB numai dacă le solicită în nume propriu sau pe numele societăţii pe care o reprezintă. Pentru a obţine aceste informaţii trebuie remisă prin poştă o solicitare scrisă (în original), datată şi semnată, pe adresa Str. Lipscani nr. 25, cod 030031, sector 3, Bucureşti, către Banca Naţională a României - Direcţia Stabilitate Financiară (formulare: persoane fizice/ persoane juridice). Cererea va fi însoţită de următoarele documente:
- în cazul persoanelor fizice - de o copie xerox lizibilă după buletin/carte de identitate/paşaport;
- în cazul persoanelor juridice - de o copie xerox lizibilă după certificatul de înregistrare şi un document recent eliberat de Oficiul Registrului Comerţului care să ateste calitatea de reprezentant legal al persoanei juridice.