avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
subject: Ma denumereste ceva...

Faptul de-a arunca cu o piatra dupa cineva, daca acesta din urma il omoara ce fel de omor este? Deoarece agresorul doar avea intentia de-al rani grav, nicidecum de-al omori.
Este lovitura cauzatoare de moarte?

Dar daca tragi cu arma de vanatoare, ca de ex, cu scopul de-al rani pe in tip care fura dupa un teren agriol ? si evident tu vrei sa tragi la picioare nu la cap... si el moare chiar din cauza ranii de la picior.

Eu cred ca e acelasi lucru. Incadrarile sunt diferite....
Poate, pe la "nebunel22" ii vine mintea aluia la cap....Fara denumerare.
Ultima modificare: Luni, 21 Ianuarie 2013
Herra_, utilizator

Stiti povestea cu trenul si calatorii?! In statia A, urca 5 calatori. La statia B, coboara 2 si urca 12. La statia C, urca 15 si coboara 9. La statia N, coboara 5.
Intrebare: Cate statii au trecut?!

Buna seara,
Am si eu nevoie de ajutor in urmatoarea problema:
- ce se poate intampla, cand dupa finalizarea primei etape a unei cesiuni (srl cu 3 asociati, doi ies si intra in societate o alta persoana) inclusiv cu publicarea in Monitor a cesiunii, dupa mai mult de 2 ani de zile, ceilalti 2 asociati (cel vechi si cel care a preluat partile sociale de la cei care au iesit) nu se mai prezinta in continuare la Registru pentru finalizarea cesiunii?

In continuare, cei 2 care au cesionat apar in continuare asociati (conform certificat constatator nou) firma avand deci in prezent tot 3 asociati.

Cei 2 care au cesionat, au facut actiune de retragere a lor din SRL, iar instanta invoca din oficiu exceptia lipsei calitatii procesuale active a celor 2 - motivand ca atata timp cat cei 2 au iesit, si hotararea a fost publicata in M. OF nu mai au calitatea de asociati, si ca acea mentiune cf art. 5 coroborat cu art. 21 din legea 26/1990 are efect de opozabilitate fata de terti.
Ce pot face cei 2 asociati in continuare? Cum se pot apara in recurs?

Citate dintr-un avocat multiaplaudat :

Aflarea adevarului este obligatorie insa in raport de probele aflate la dosar.

Adicatelea, daca nu ai probe la dosar, nu mai e obligatorie aflarea adevarului?

Judecatorul poate dispune si probe daca considera necesar.

Care va sa zica, judecatorul produce probele, ca un magician.

Si pledoaria se incheie apoteotic...
Oralitatea in civil are un rol mai scazut in procesul civil decat in procesul penal.
Se pot depune insa concluzii scrise.

Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2013
ContSters214341, utilizator
as dori daca se poate sa ma ajutati , daca exzita vre-o modalitate cat de maica pt a avea folii pe fata. care ar fii, ce trebuie sa fac sa pot sa imi [un folii pe fata

De folie pentru parbriz am mai auzit eu, dar de asemenea minunatie inca nu! Probabil este un nou tratament cosmetic, ceva in genul mastii cu pulbere de aur. Ca sa parafrazez pe cineva de aici din forum " consultati va rog" o cosmeticiana. Sau... un autopsier...se va gasi folie pentru rezolvarea acestei probleme.

mama ei de intreprindere..sau pui, ce-o fi ea ... cu siguranta mi-a trecut durerea de cap!

Subiect: 205
dexclaratia 205 se depune separat pt pct de lucru ?societatea a deschis pct lucru in alta localitate a judetului avand un alt cui pe care cui depun 205 ,,mama sau pui,,

credeti-ma, m-am sigurat de doua ori sa fac copy-paste
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2013
Herra_, utilizator

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)