avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Cat de rea, cat de rea… poate-i ardelean omu': si putea, si voia, da' n-o stiut ca-i atata graba!

Persoana in cauza vrea sa divorteze din mai multe motive: sotul este foarte violent verbal si fizic, bea foarte mult alcool mai mult de atat sunt casatoriti de 7 ani , iar ea este inca virgina el fiind probal impotent!!
Categoria: Nu vobiti cu mine, vorbiti cu avocatul meu, Terenul!

<< Am dat o procura la un teren precum sa ma reprezinte la primarie,cadastru,notariat sa vanda cui crede de cuvinta >>
Din seria : Neintelese sunt caile Domnului
Nu stiu ce relatii ar avea ei dar mereu pe contestatii si pe suspendari pateau mereu lucruri pe care nicodata nu le intelegeau de cate ori preluam un caz.

Din seria: Recunoasteti avocatul?

Pentru linistea dvs. ar trebui sa va angajati avocat.
Dupa parerea mea aveti sanse la o pedeapsa cu suspendare dar este indicat sa fiti bine aparata de avocat.

Ar fi bine sa mearga avocatul sa se informeze despre ce este vorba.
Ar fi bine de stiut cum se prezinta situatia si avocatul se poate informa.

Incercati sa platiti un avocat care sa analizeze in mod obiectiv dosarul si la nivelul la care se judeca la ICCJ.
Conteaza foarte mult si pregatirea avocatului ca sa se faca o apreciere la nivel de instanta suprema.
Nu ma refer sa va apere acel avocat.Doar sa se uite putin in dosar si sa isi faca o idee.
Asa ati putea afla mai clar ce sanse ati avea chiar daca veti avea alt avocat angajat care sa va reprezinte si sa pledeze in fata instantei.

Si replica mult asteptata vine din partea celui care are nevoie de ajutor :
da multumesc stiu ca conteaza mult avocatul [...] stiu de dvs ca sunteti f bun dar e pl banului

Ei!!! Mandru-i badea si falos? Sigur ca da! Da' probabil cam "piparat".

[...]ar fi indicat din punct de vedere tactic sa platiti un avocat care sa incerce sa se informeze despre ce este vorba.
In general, daca aveti angajat un avocat care sa va apere in mod ferm
Avocatul poate tatona putin si sa se informeze in concret

Este insa adevarat ca este si riscant pentru ei sa dea banii la avocat si sa piarda in timp ce mamele daca angajeaza avocat au sanse imense din start...indiferent de situatie...

Sfatul meu ar fi sa incerce toti sa isi angajeze un avocat care sa se ocupe de aceste probleme.
Va sugerez sa plateasca toti un avocat pentru ca avocatul va avea foarte mult de furca in acest caz si probabil ca va fi ca si cum ar avea vreo 50 de cazuri...

Avocatul ar trebui sa ceara si acces la dosar si aceasta solicitare ar injecta foarte tare procurorii...
Parerea mea este ca acesta ar trebui sa fie primul pas facut de avocatul tuturor implicati in cauza si nevinovati...

Angajarea avocatului ii va crea mari probleme sa amane in aceste conditii.
Este foarte greu dar se poate amana.
Depinde insa si cat il stimulati ca sa amane cauza.

Ar trebui studiat dosarul de un avocat

Daca va angajati avocat aveti sanse bune sa nu ajungeti dupa gratii.

Ar fi bine sa aveti un avocat care sa se intereze exact despre ce este vorba si nu va trebuie mare avocat pentru asa ceva.

Ar fi bine insa sa mearga un avocat la dosar pentru a se lamuri.

Deja am obosit...#-o
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
All you need is drink, all you need is drink,
All you need is drink, drink, drink is all you need.

Dar, o secundă, parcă de love vorbeau Beatles--șii, săracii...

Stati putin, dar sunt mari poeti ai Romaniei (ex. N.S.) care daca nu ar fi avut tangenta cu bautura, poate ca nu ar fi avut un asa mare talent! Si bautura, in cantitati moderate, are rolul ei...
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Martie 2013
andreigrigoriu, moderator
Din serialul "Haunted in Romania: adica "Locuri bantuite in Romania"
Mama mea a locuit în imobilul bunicii mele, împreuna cu aceasta, 17 ani,până când bunica mea a decedat si în continuare locuieste acolo

Idealistul: Heeeeelp! This place is haunted! Heeeeelp! :frantic:
Materialistul: Cat ziceati ca are bunica pensie ? :weg:

[EDITAT]
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)