avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Pot sa ?

am si eu o ? maine am infatisare la tribunal si vreau sa stiu daca ne mai ? judecatoarea cum sa intamplat sau ramane aceiasi declaratie si vb doar avocatii ast rsp

Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2013
Gabriela19722, utilizator
tare asta...

"Subiect: cine e vinovat ?

undeva departe,in mediu rural,un om avea o mica gospodarie . Casa,gospodaria o avea mai departe de sat,era singur,in rest vecinii lui erau terenurile altor oameni si padure. Pentru ca pe acolo nu trecea mai nimeni,omul acesta a dezlegat cainele sau noaptea trecuta ca sa se mai plimbe,iar dimineata nu si-a legat cainele. S-a intamplat ca in ziua respectiva,sa lase poarta de intrare intre-deschisa,si chiar in ziua respectiva,s-a nimerit ca un alt om sa treaca pe acolo pe o mica carare. Cainele simtind pe omul acesta,a iesit pe poarta si s-a napustit asupra calatorului muscandu-l.

intrebare:
Cine se face vinovat?

1) Cainele ca l-a muscat pe calator.
2) stapanul cainelui ca nu si-a legat cainele si a uitat sa incuie poarta.
3) Calatorul ca a trecut pe acolo.

Se va cere si o explicatie de ce se face vinovat pe cine ati ales."
cred ca e vorba despre o nulitate absoluta a unei rezilieri a unui contract de inchiriere... sper

Buna ziua,
Ma intereseaza daca se poate anula rezilierea unui contract de inchiriere. Mentionez ca rezilierea s-a facut prin completarea unei declaratii la Administratia Financiara locala. Va multumesc anticipat.

Sunt un telefon verde, mic, plat si neascultat...

spuneti mi va rog ce semnalmente are un tel, ascultat?

Daca taceai, filosof ramaneai!

Multi avocati sunt tentati sa uzeze de dreptul la tacere insa adesea se greseste deoarece oportunitatea uzarii de acest drept trebuie facuta in caz concret si nu pur si simplu ca exista acest drept.
Va pot spune ca eu adesea negociez pe dreptul la tacere atunci cand sunt de parere ca este bine sa negociez si organul este cumva obligat sa negocieze si el si atunci cand imi dau seama ca fapta exista si a fost savarsita de persoana suspecta.Este vorba de situatiile in care este doar o chestiune de timp sa se dovedeasca...vinovatia...
Dar, de fel este recomandabil ca persoana sa se apere prin declaratie si nu sa taca...
In speta, daca tace si alta persoana o acuza tacerea nu ajuta.Combaterea declaratiei complicelui este de preferat daca persoana intelege sa sustina ca este nevinovata.
Insa, in speta, este posibil sa se dovedeasca prin alte mijloace de proba vinovatia si acest aspect trebuie avut in vedere inca dinainte de a se dovedi, adica de a aparea acel mijloc de proba in acuzare
.

:ban:

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)