avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat

ma pot casatori cu cine folosind prima hotarare de divort a doua nu o detin

Grabita sa se marite
Ares_3 a scris:

Chiftelute din tastatura

Imobilul a fost construit in timpul cazniciei.

Inițiații în tainele mariajului ar putea spune că nu-i eroare de scriere, ci situație de fapt...

PS.
Bine cu nu se mai uită nevastă-mea pe forum.
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2013
andreigrigoriu, moderator
Capra vecinului se spala din panza freatica fara autorizatie

Buna ziua..am si eu un vecin care si-a instalat pe fondul lui o pompa de apa si o foloseste la udat in gradina...trage apa din pamant..fara nicio autorizare....vreau sa stiu daca e legala treaba asta?
Va multumesc!
Buna ...cit mar costa un avocat pentru a se ocupa cu dosaru de dobandire a cetatenie romane.. pentru sotia mea care neam casatorit la Bucuresti

Care n-am avut noroc

Inteleg ca omu' vrea sa plateasca in natura ( in mere) un avocat pentru sotia lui si ca are un neam casatorit in Bucuresti. Voi intelegeti altceva?
Ultima modificare: Vineri, 17 Mai 2013
ContSters214341, utilizator
Daca suma recenta de cheltuieli nu este achitata acum atunci intra in restanta si se percepe penalizari dupa un timp adica pot sa platesc cheltuielile recente sa nu intra in restanta si sa platesc penalitati i-ar restanta este restanta si asa se percepe penallitati pentru suma egsistenta care acum ca e vara si cheltuielile sunt m-ai mici platesc cheltuielile si m-ai platesc din restante,nu vad normal demersul si logic aceasta gindire si judecata restanta e restanta si cheltuielile prezente sunt cheltuielile lunara recente adica si acesta va intra in restanta si se va plati penalitati..astept sugesti va multumesc.

Nici eu nu am gasit nici gandire nici logica nici gramatica :))

Credeam ca nu o sa gasesc vreun semn de punctuatie :)))

Buna ziua. Singtama,,sa se inspecteze,"nu duce la abuzuri,daca nu este nimic de reparat? fac,parte dintr-o asociatie fantoma.am aratat in alta postare cum sta treaba in asociatie.trebuie sa precizez ca la trei luni, am hotarat sa fac poza la apometru si sa o dau cu indexul citit de mine.un consum de 8 mc.pe luna,carcotasilor li-se pare putin la doua persoane.am pus robinet la bazinul de la wc

Deci robinetul a micsorat consumul :)))

Am sunat la 112 pentru ca in strada din lateralul blocului meu se auzeau tipete,urlete injuraturi,etc ,cred ca erau cel putin 25 de persoane---am sunat sa anunt acest aspect
Au trimis echipajele de politie, am fost sunat de la dispecerat sa le dau adresa completa, au urcat 2 agenti la mine la usa ,- m-au intrebat de ce am sunat la 112 !!!!,k in strada se tine o sedinta de bloc cu administratia- si ca ma va amenda ca am alertat organele degeaba !!!!

Cam asa se tin sedintele de bloc in Romania :))

Ultima modificare: Vineri, 17 Mai 2013
CRINA1, utilizator

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)