avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Stiu ca nu trebuie sa reluam postarile integral, dar ce sa cenzurez aici? Am scos doar numele celui care a postat, in rest nu ma lasa inima sa mai elimin ceva.

In calitatea mea de iubitor de animale, imi fac mari reprosuri ca ironizez suferinta celui care si-a pierdut pisica insa textul este ANTOLOGIC. :">

Am avut o pisica bolnava ce se simtea foarte rau de 3 zile ...avea ametele ,nu prea mancase ...si dupa a murit .

Inainte de acesta sa decedeze , am sunat la un medic veterinar dupa care spunea ca in 30 min ajunge ..

Si nu a ajuns deloc ..iam dat strada ,nr tot ce trebuia ... i-am explicat problema si zicea ca vine .

Vaza-nd ca nu mai vine l-am sunat din nou si nu imi mai raspunse ..
Parerea mea e ca nu si-a facut treaba ,si a lasat un biet animal sa decedeze ..

Se poate face dreptate ?

Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2013
mediator_comeaga, utilizator
:)v-ati grabit..

Poi este un sat ...care mai mult sta pe la primarie sau nustiu pe unde ...

Amica, steriletul si psihedelicul :rofl:

Am o amica (...) recent a facut un control ginecologic in urm a caruia a aflat ca are montat un sterilet pe care desigur la scos.

Daca ati experimentat astfel de situatii, adica vi s-a descoperit complet intamplator un sterilet, o plomba, un supozitor, etc. de care nu aveati cunostinta, propun sa infiintam o linie de permanenta: "S.O.S. - Afara cu O.L.N -ul!" (O.L.N - obiect launtric necunoscut):stunned:

(...) in afara de asta are perioade de timp cat ut complet legatura cu realitatea asa numitele psihoze atunc este pe alte lumi nu isi mai amintetse nmic din acele perioade e ca si cum te-ai culca luni si te-ai trezi duminica

Pentru astfel de probleme exista deja solutia: forumul avocatnet!
:thumbup:
Ultima modificare: Marți, 11 Iunie 2013
mediator_comeaga, utilizator
Nu vreau sa monopolizez topicul, iertare, dar nu rezist unor postari ca cea de mai jos. Nu doar ca betia cuvintelor e deplina si ortografia extrem de personala, dar si subiectul e ofertant :happy:

buna ziua.ma numesc ionut am 24 de ani am luat poseta unei prostituate a sunat la politie ma-u prins ma-u amprentat mi-au dat drumu am returnat poseta am dat declaratie .mentionez ca nu am cazier patat ce pot pati va rog astept raspuns urgent

Raspuns: Feriti-va de peste! :tooth:

i-am cerut nr. de telefon procuroarea, i-am scris "ce nr. aveti?! ca diseara vreau sa facem sex" i-am scris si "P.S. Te iubesc!" si m-am semnat.

Mi-au pastrat declaratia la dosar... :)

Pot pati ceva? I-am scris si ca are imi plac sanii eo rotunzi,etc ... si ca politistii au o colega pe care as fxxx si daca e maritata. Am intrebat si cum o cheama pe respectiva.

:blush2::oops:

Ma intreb cand o sa am la mediere un client asa de sincer... Sau de bun cunoscator al eternului feminin, sensibil la complimente, fie ele si mincinoase...:giggle:

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)