avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
1.Limba romana , absurdul , vinul care se strica si bunicul care apare tam-nesam intr-un accident de circulatie
sau
Ghid practic pentru a fi intelegibil in exprimare !

Subiect: Accident de circulatie soldat cu victima

Acum o saptamana bunicamiu l-a sunat pe tata sa mearga la tara deoarece i-a spus matusa mea(sora tatalui meu , fiica vitrega a bunicului) ca se strica vinul . Pe la jumatatea drumului tata spune ca o masina din fatza lui a dat semnal dreapta si s-a bagat sa il depaseasca , cel care a dat semnal dreapta a luat de volan stanga , tata s-a speriat si a piscat frana , ala si-a vazut de drum si tata a intrat cu masina intr-o buturuga dupa care l-a aruncat in stalp . A iesit din masina , a chemat ambulanta a venit elicopterul si l-a luat pe bunicul meu vitreg . Acum el este la spitalul Floreasca la terapie intensiva nu se stie daca v-a scapa cu viata.
Daca moare de ce v-a fi vinovat tatal meu , soferul accidentului ? (Cel despre care spune ca a folosit semnalul aiurea nu a fost gasit deoarece tata nu i-a vazut decat culoarea masinii , logan rosu fara sa ii retina numarul vazandu-si linistit de drum dupa ce tata a facut accidentul).

Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2011
Radu Gabrian, Mediator
:rofl:emma, havera, gabi=D>

Bunicul, gazele si uzufructul

Subiect: contract cu uzufruct pentru bunic
buna seara,
va rog sa ma ajutati cu un sfat. am un act de vanzare-cumparare cu uzufruct pentru bunicul. problema e ca de ceva vreme acestuia nu ii mai convine sa stea cu noi si ne ameninta ba ca pleaca de acasa la azil, ba ca isi ia chirie ca nu ne mai suporta si vrea sa stea singur. noi ne temem ca daca pleaca de buna voie poate sa invoce ca noi l-am dat afara, dar nu e deloc asa, noi nu vrem sa plece, numai ca avem probleme cu el ca mai uita gazele , apa si luminile si cand ii facem observatie se supara rau si zice ca vrea sa stea singur. poate cumva sa sparga acel act? sau daca pleaca va putea sa minta ca l-am dat noi afara si nu mai stim cum e bine sa procedam ca e dificil cu el, nu e foarte batran dar s-a mai ramolit. va rugam, un sfat daca ne puteti da

Agatha Christie - Petrecerea de Halloween
Subiect: Ce demersuri trebuiesc facute pentru a obtine actul de proprietate?

Multumesc pentru raspunsuri!Revin cu cateva date suplimentare:Bunicul A a decedat primul acum 3 luni,fiind urmat de sotia lui B,acum cateva saptamani decedand si C. Mentionez ca C a dorit sa faca succesiunea dar s-a imbolnavit subit,moartea survenind la cateva zile,astfel toate actele de proprietate au ramas in stare initiala,adica pe numele lui A. E este major si este unicul fiu al lui C,cum de altfel si C a fost unicul copil al lui A. Multumesc inca o data!

:O

Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2011
ContSters167247, utilizator
r.gabi a scris:

D-na avocat si tutela,partiala ,integrala, si cine stie ce alte tutele

Cred ca acolo e vorba de tute:) ma rog, la singular....
E pacat sa-l intitulez...

Subiect: ajutatima var rog cu o intrebare
mai pot sa dau pentru scoala de sofer daca am condus fara permis si am facut accident? am fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu susp conf art.86 ?
scrie asa :Condamnat la 2 ani de inchisoare cu susp conf art.86 ind 1 cod penal pe termen de 5 ani pentru art 86 al I OUG 1952002 prin sentinta penala nr 711/29.10.2009 a judecatoriei Dej
verificati va rog si spunetimi daca mai pot da scoala de sofer
nu vreau sa platesc si sa ma trez ca nu pot sa fac numik

Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2011
ContSters167247, utilizator
Subiect: ghena de gunoi
in bloc,la fiecare etaj exista cate o fosta ghena de gunoi.Aceea sa inchiriat de comun acord la fiecare etaj cate unui locatar,la parter unde nu exista apartamente mai este una care a fost inchiriata unui locatar.Acel contract de inchiriere a expirat si vrem ca acel spatiu sa-l dam administratorului pentru a avea un spatiu unde sa-si desfasoare activitatea.Problema este ca acel locatar nu vrea sa elibereze spatiu. Va rog sa-mi spuna cineva ce este de facut.Multumesc si astept opinii.

E ceva ce tine de modul de administrare al romanilor...No comment...:sorry:

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)