avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Heeeei, si femeia este om :foottap:

Astfel ca daca Isus ar fi fost femeie, nu ar fi ascultat-o nimeni, poate era chiar omorata cu pietre pentru blasfemie. Acest fapt nu duce la ridicarea in rang al barbatului, deoarece o avem pe Sfanta Maria, cea nascuta fara de pacat, adica este singura femeie, chiar om din toate timpurile care s-a nasut fara pacatul originar.

:stunned:

Ca la razboi...

- Cum pot ataca raportul de expertiza? intreaba cineva
- Prin... invaluire – ar raspunde un strateg.
- Dar cum as putea ataca paragrafu de mai jos?
- Gramatical...
- Nu m-am lovit eu de masina ei, ci ea a intrat in mine, eu nu o puteam observa deoarece ma uitam in directia opusa si plus de asta nu s-a precizat legea care a incalcat-o.
- Asa e bine: ameteste-i!
- Astfel, X, a incalcat prevederile art1 si ale art 135 lit. h) din Regulamentul pentru aplicare OUG 195/2002, incalcare care a condus la producerea accidentului.
- Sigur! Ai dreptate! Nu dispozitiile unei legi au fost incalcate! Dispozitiile unui regulament! De fapt, regulamentul a incalcat ceva...:rofl:
Incadrarea ca fapta apreciata a incidentei aspectelor mentionate#-o
Aspectele mentionate nu se incadreaza sub incidenta faptei precizate de dvs, care (...) nu mai este apreciata ca si infractiune

De minimis:rtfm:
posibilitatea de a se ajunge in instanta,este extrem de minima.

Te bat de te ia mama naibii si-mi face placere ca te-am putut ajuta :O
Intrebare:
trimiterea de mesaje care nu contin amenintari sau injurii , dar trimise de cineva cu care destinatarul nu vrea sa vorbeasca (..) e hartuire?

Raspuns
Nu ma opreste nimic sa imi fac 500 de ID uri si sa te injur pana de nu mai pot. Si iti promit ca te pot face sa nu mai deschizi calculatorul. am sa iti creez fobii,anxietati,sa vizitezi psihiatru. (...) Avocatnet pentru asta exista...sa ajute
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2011
eumarian, utilizator
Din teoria afisului:

Poate figura ca martor la afisare , un angajat al institutiei publice care a intocmit procesul verbal de constatare ?
Am gresit, am fost sanctionati, iar procesul verbal cu amenda a fost afisat (teoretic) pe poarta unitatii, iar ca martor la afisare este un coleg de munca al inspectorului, in cazul de fata , spun ei , coleg ce nu are prevazute in fisa postului atributii de control, avand functia de referent de specialitate.

Figurantii sunt actori consacrati!

:P

Nedumerirea mea nedumerita, calare pe o nedumerita nedumerire, calare pe nedumerirea calarii nedumerite pe calarea nedumeririi, calare pe...
Echipa Avocatnet.ro ma anunta ca adresa mea de mail a fost dezabonata, la
cererea mea, prin apasarea butonului de dezabonare.
Personal, nu imi amintesc sa fi apasat acest buton si daca am facut-o, a fost
dintr-o regretabila gresala, mai ales ca respect foarte mult profesionalismul
echipei si nu am nici cea mai mica intentie de a ma dezabona.

Ultima modificare: Joi, 28 Aprilie 2011
ContSters167247, utilizator
1.Numai martor sa nu fii !

Subiect: Audiere martor
Cum se audiaza un martor ( de buna voie / benevol si totodata membru direct cu una dintre parti ) pentru plangere penala si care sunt fazele prin care acesta trece de la politie - procuratura - tribunal

2.In acelasi ciclu:
Ati auzit despre "cutuma interogarii" martorilor ?

Un avocat raspunde:

neprezentarea martorlui in mod nejustificat atrage chiar emiterea unui mandat de aducere silita a acestuia in faza procesuala, iar in celelalte cazuri politia se poate depasa. Procurorul cu audierea martorilor.....hm....mai rar asa, in instanta am vazut cutuma interogarii acestora de proc.

Si user-ul intreaba:

cutuma interogarii acestora de proc. ce inseamna asta

3.In ciclul raspunsurile elaborate ale lui "Gaga"

User-ul intreaba:
Subiect: Organul dvs...

Intrebare: O plangere cu formularea: "...impotriva solutiei organului dvs...." este formularea corecta raportata la textul din codul de procedura penala?

<Probele nu au valoare mai dinainte stabilita. Aprecierea fiecarei probe se face de organul de urmarire penala sau de instanta de judecata in urma examinarii tuturor probelor administrate, in scopul aflarii adevarului.>

P.S. Intrebare cu premeditare: (c.p.p.) se refera la organul de partid (PCR) sau la alte organe si organisme Europeene?

Alt utilizator care doreste sa dea un raspuns doct , raspunde cu "elocinta-I" cunoscuta:

Corect si intemeiat aspectul sesizat de dvs
Daca apreciati ca formularea este profund viciata, afecteaza in structura si in esenta solutia si cauzeaza prejudicii partilor,daca aveti calitatea legala,denuntati si criticati modalitatea de exprimare si solicitati inlocuirea acesteia

Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2011
Radu Gabrian, Mediator

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)