avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Limbajul codificat al contabililor ( de-a dreptu' telepatic):

user:
Subiect: rezerva legala
care sunt destinatiile legale ale acestei rezerve?

raspuns consultant (contabil) :
Aceste rezerve legale pot fi utilizate doar conform prevederilor legale.

:rofl:
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
ContSters167247, utilizator
User:.ce avem de impartit este o casa si un autoturism,o parte a plecat din locuitnta cu masina dar are dreptul si vine oricand doreste.

User ( care ofera consultanta): Stiu si eu ce oameni se afla in jandarmerie,majoritatea sunt sub nivelul mediu de inteligenta cu mult.
Acelasi( dupa cateva alte mesaje: am lucrat si in jandarmerie,si stiu cum e in sistem.se pare ca dumneavoastra habar nu aveti:confused:

Ultima modificare: Duminică, 1 Mai 2011
ContSters181996, utilizator
User ingrijorat de starea natiunii: Creste somajul , scade salariul real , firmele autotohne intra in faliment [...] se reduce alocatia pentru cresterea copilului [...] se reorganizeaza spitalele ( mor bolnavii pe drumuri ) , inevitabil , ca in viitorul cat se poate de apropiat va scade numarul populatiei . Ce parere aveti ?
User (nostalgic 1989): Inca mai sper ca se va aprinde intr-o zi "scanteia" care sa trezeasca natiunea romana la viata, sa lupte sa-si recastige demnitatea.

Raspunsul corect: Make love, not war!
Cand permisele se poarta suspendate... picura pe cazier

- Am condus cu permisul suspendat – se plange un conducator auto care a dat de un politai molcom la vorba: Politistul mi-a zis cam in 3 saptamani sa ma interesez la...
Ce ar trebui sa fac in continuare?
Consultantul raspunde, banuind ca politistului ii va curge stiloul:
- V-ati ales cu un dosar penal, pedeapsa va fi cu suspendare, nu mare dar s-a produs o pata pe cazierul judiciar.

Teoria conspiratiei pentru to(n)ti

SENZATIONAL!!! SENZATIONAL!!! SENZATIONAL!!! SENZATIONAL!!!

osama bin laden nu exista precum nu exista nici al qaeda sau cum se numeste...este o inventie americana pentru a avea "motive" sa patrunda in orient la fel cum este si religia musulmana o inventie a spionajului american de acum 300 de ani (vezi data infiintarii islamului si cine a infiintat aceasta religie).de asemenea lupta se da intre "poporul evreu" si "restul lumii" = incercarea (SCOPUL OCULT)"globalizarii"...as putea sa va povestesc pana maine intrucat o discutie legata de spionaj = filozofie asa ca va las pe dumneavoastra sa trageti concluziile din ceea ce am scris eu.fie ele obiective fie subiective.

SENZATIONAL!!! SENZATIONAL!!! SENZATIONAL!!! SENZATIONAL!!!

Umar: Mai, Mordechai! Voi evreii sunteti de vina pentru toate relele din lume!
Mordechai: Evreii si sobele de teracota!
Umar: :O Da' de ce sobele de teracota?
Mordechai: :foottap: Da' de ce evreii?

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)