avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
sunt ''nou (pe aici...)

Nu disperati! Mai avem o sansa! Plecarea in spatiu! Riscam?!

Sotul a fost luat in spatiu de catre parintii Dvs.?

Ma gandeam ca asa este ,pentru ca si parintii mei l-au luat in spatiu pe sotul meu,dar au fost avertizati de riscuri,in cazul unui divort. Asta era acum 20 de ani si nu era cazul...
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2011
ContSters207514, utilizator

ce insemana sa te lasi cateva luni ...se schimba tot...

De ce sa te lasi ca sa ti se schimbe viata :
(bifati raspunsul corect)
a) de fumat
b) de contabilitate
c) :oops:

.
.
.
raspuns corect :
a? -ntz!
c? - nope !
b ?:yes:
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2011
Magda Staicu, Consultant fiscal
Raportul bate legistul: stabileste cauza mortii

Daca aveti acces la concluzii , verificati prezenta apei in plamani , ca sa putem stabili daca au murit inecate sau nu; doi la mana raportul medico legal stabileste cauza mortii, in speta inecarea, insa nu e confera supoztii asupra ce s-a intamplat inainte ca coi doi sa fi ajuns in apa

Se pot ascunde multe in spatele diplomei, daca o dai:

Somaj dupa diploma
Am absolvit facultatea... in iunie 2010, dar am dat diploma in martie 2011.

Handmade...

Problema utilizator: prietenul meu are un S.r.l si as vrea sa pun in vanzare ceea ce fac eu cu mana mea... stiu ca trebuie sa mai adauge o activitate dar nu stiu unde se poate incadra si nu stiu daca trebuie sa am ceva la mana
Intrebarea ajutatoare a consultantului: Ce anume mai exact faceti cu mana dvs?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2011
trope_doi, utilizator
Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeaza meandrele concretului adicaaaaa ... :

eu am inchis la initiativa mea proces din cauza avocatului in dreptul muncii fara judecarea lui prin pierderea unor drepturi ca motiv de judecare in cereri precizatoare pe langa subiectul concret dovedit prin acte.

:O Zic si eu ca Mo in dialogurile sale socratice cu F.O.C.A. Wow! Abstraaaaaaaaaaact!

Ce mai consuma romancele de la tara fara personalitate multipla
Va spun de ce ...ea este o singura persoana si locuieste la tara,nu are animale nu are nimic,tot ceea ce consuma este 1 bec,1 televizor,si 1 frigider,

Ospatar, nota! :O

Maltratul limbii romane se pedepseste? Nu? Oh, ce bine!

De ce femeile ,suporta bataile ,de ce este atita discriminitate intre barbat si femeie.Unde este legea care zice ca femeia este egala cu barbatu?in privinta asta Romania este cu 99,9 dedesuptul altor tari cum ar fi ,,Spania,Franta,Italia,,si multe altele in care toate femeile si copii sunt protejati de maltratul familiar

Barbatii romanii nefiind lingvisti, discriminitatea se poate explica numai prin faptul ca Romania, fiind prea ocupata sa admire dedesuptul Uniunii nu vede maltratul de deasupra. Parerea mea. Hic!
Ultima modificare: Duminică, 22 Mai 2011
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Infinitivul continuu
Nu este bineinteles un razboi al sexelor ci o invitatie , cel putin eu asa o consider la a gasi impreuna o solutie de a proteja sa-i spun sexul slab , desi in cele mai multe situatii s-a dovedit mult mai puternic si mai bun in unele aspecte ale vietii. Consider , ca femeia este facuta a fie iubita si nu tratata ca pe un refugiu temporar din partea unor barbati si nici a fi folosita sub nici un pretext , este ceea ce reprezinta maturitatea unor barbati si bucuria copiilor ori sa ii apesi umerii gingasi si sa o improsti cu noroi este demn?

:((

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)