avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Indiviziune

Daca o proprietate este detinuta de mai multe persoane ,in cazul de fata de 2 familii cu cladiri separate ,dar teren in indiviziune ,foarte greu de divizat datorita pozitiei caselor cealalta familie la inceput nu a fost de acord cu impartirea ,acum vrea ,dar intre timp eu am mai construit o magazie (acareturi) ,fiind convinsi ca imi va demola acea magazie .Care ar fi metoda legala derezolvare a acestui diferend !
Cel mai recent răspuns: mihaiene68 , utilizator 04:20, 25 Octombrie 2010
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diviziune coproprietate costica98 costica98 In acest moment detin un imobil si 1000mp teren in coproprietate 50% cu alta persoana. As dori sa stiu cum putem imparti imobilul si terenul in doua ... (vezi toată discuția)
Succesiune Mona21 Mona21 IN 2008 MI-A MURIT TATAL, LASANDU-MI CA MOSTENIRE 1/2 DIN CASA PARINTEASCA SI TERENUL AFERENT CASEI, CEALALTA JUMATATE FIIND A SOREI LUI.IN MAI 2009 AM FACUT ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor partial? domi72 domi72 Pot cere din titlu de prorietate al defunctului un certificat de mostenitor pe o anumita tarla, parcela ? (vezi toată discuția)