avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot conduce pe teritoriul UE doar cu dovada?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot conduce pe teritoriul UE doar cu dovada?

buna ziua. sunt sofer profesionist (lucrez pe camion si fac extern) ,am avut un accident in urma caruia mi s-a eliberat dova de de circulatie. cazul nu s-a solutionat si sunt nevoit sa circul cu dovada.vreau sa stiu daca as putea conduce pe teritoriul ue doar cu dovada. cum pot sa circul in continuare in ue tinand cont de faptul ca acesta este serviciul meu?
in cazul in care o traduc (dovada) si o legalizez la un notar ,pot avea dreptul de a conduce in ue?
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 17:55, 26 Octombrie 2010
Depinde de numarul de zile de ingrijiri medicale pe care le are victima,pentru vatamare corpolara din culpa se retine permisul,daca sunt sub 60 de zile va puteti intelege cu victima sa isi retraga plangerea si sa primiti o amenda administrativa.Daca nu va intelegeti instanta va hotara valoarea daunelor morale si materiale si cum ve-ti fi tras la raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circularea pe teritoriul ue cu dovada de circulatie Barboo Barboo Buna ziua oameni buni Avand in vedere ca facem parte din UE, sunt foarte curios daca se poate circula pe teritoriul UE cu DOVADA DE CIRCUATIE, care iti este ... (vezi toată discuția)
Circulatie in ue cu dovada de circulatie sile_do sile_do as dori si eu o informatie.pot circula cu dovada de circulatie in tari UE si non-UE?Dovada este prelungita in fiecare luna.permisul este retinut pana la ... (vezi toată discuția)
Carnet conducere retinut in germania raduaw raduaw Buna ziua, mi-a fost retinut carnetul de sofer UE emis in Romania pe teritoriul tarii Germaniei, 30 zile pentru ca am trecut pe rosu la semafor si m-a luat ... (vezi toată discuția)