avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision risc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision risc

am 2 credite la volksbank, in ambele am comision risc, banca a venit cu propunerea sa-mi scada comisionul de risc si nu stiu ce sa fac (mi-au facut 2 propuneri, prima am refuzat-o si acum o astept pe cea de a doua de scadere a comisionului de risc de la 0,22% la 0,05%)
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 16:50, 24 Octombrie 2010
Nu inteleg , vreti sa platiti in continuare un comision mai mare , sau nu ati vrea sa nu-l platiti deloc? La ce comison v-ati gandit ?
:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de risc covacif covacif buna ziua ,am un credit la faimoasa banca volksbank,de 122000 de franci elvetieni.lunar rata cu dobinda este de 633 franci si plus un comision de risc de 320 ... (vezi toată discuția)
Comision de risc? ela_ralu2006 ela_ralu2006 buna. am vreo 2 credite la aceeasi banca. pana acum, de fapt si in continuare platesc comisionul de risc, care in total pe luna mi se ridica la 5 milioane. ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 50 nesiam nesiam Buna ziua, am si eu niste nelamuriri foarte mari in ceea ce priveste ordonanta 50. Am un credit ipotecar la care am un comision de risc de 0,22% , nu am fost ... (vezi toată discuția)