avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... taierea penalitatilor de catre banca?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

taierea penalitatilor de catre banca?

As dori sa stiu daca reducerea programului de lucru, implicit a salariului se considera reducere salariala.Am un litigiu cu o banca si as vrea sa stiu daca mi se pot sterge penalitatile din acest motiv(reducerea salariului; s-a redus la jumatate).
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 09:55, 26 Octombrie 2010
conf art 1111 din codul civil ei va scad intai penalitatile apoi intra in debitul principal. asta este ordinea in care se scad sumele platite.
daca ei au cerut un avans de 10 % (nu ati intrebat de ce 10 si nu 15--20--50 % ?? tot 10% ati avut si penalitati eu cred ca acum nu mai aveti penalitati deloc.
deja au fost platite.
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2010
ionut12345, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte neplata credit bancar Angela Stancioi Angela Stancioi sunt girant pentru un credit luta de mama mea. am inregistrat restante la plata creditului din lipsa de resurse si dupa multe instiintari din partea companiei ... (vezi toată discuția)
Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata credit (cu garantie imobiliara) Towelie Towelie Ce se intampla in cazul imposibilitatii de a plati rata unui credit cu garantie imobiliara ? Nu a fost nici o restanta, toate ratele au fost platite la timp, ... (vezi toată discuția)