avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imposibilitate plata credit (cu garantie imobiliara)
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imposibilitate plata credit (cu garantie imobiliara)

Ce se intampla in cazul imposibilitatii de a plati rata unui credit cu garantie imobiliara ?
Nu a fost nici o restanta, toate ratele au fost platite la timp, doar ca acum din cauza scandalului cu pensiile speciale nu se va mai putea plati rata.
Exista optiuni pentru a nu pierde garantia imobiliara ?
Varsta detinatorului creditului este destul de inaintata (57 de ani), suma ramasa este undeva in jur de 50000 Euro
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Towelie, utilizator
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 20:30, 15 Ianuarie 2011
nu prea .
banca va cere sa se vanda imobilul pentru a-si recupera banii.
Mergeti la banca si incercati sa obtineti o reesalonare pe acest motiv : scaderea pensiilor speciale .Mult mai putine banci mai executa silit.Majoritatea vand creantele debitorilor, iar societatile ce le cumpara vor incerca recuperarea banilor de la dv altfel va vor executa silit. Incercati sa ajungeti la o intelegere cu banca, sau mergeti la alta banca si refinantati-va creditul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai pot plati rata la banca, ce e de facut ? rsebastian rsebastian Am un imprumut luat de la CEC pe o perioada de 8 ani. Momentan sunt in anul 3 de rate, si nu mai am posibilitatea de a plati rata. Rata lunara este 520 ron. Nu ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar-imposibilitate plata florinrr florinrr buna ziua,doresc sa aflu ce consecințe o sa am ,dacă nu pot plăti toată rata( având un credit ipotecar).Sunt bugetar și soția nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita-credit restant acinomcris acinomcris Am un apartament de 3 camere. Am facut un credit de nevoi personale cu buletinul in urma cu ceva timp. Nu am mai putut plati ratele si am intrat in conflict cu ... (vezi toată discuția)