avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... mutatie de flotant
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

mutatie de flotant

Baiatul meu s-a angajat la Timisoara , el din Vaslui si a vrut cu buletinul de Vaslui sa se inscrie la biblioteca din TM , Nu l-a acceptat nimeni , cu asa ceva , Intrebarea mea este .. care sunt pasii legali de a fi normal incadrat intr-o alta localitate?
Cum ai putea sa iti iei carti de la biblioteca din orasul in care esti ca flotant macar?
Tu fiind un angajat permanent acolo?

Cel mai recent răspuns: ContSters145137 , utilizator 19:47, 24 Octombrie 2010
Buna seara. Conteaza foarte mult ce accepta biblioteca in lipsa domiciliului stabil. De exemplu la Biblioteca universitara studenteasca iasi, se poate face permis la sala de lectura si fara domicililul stabil sau viza de flotant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere cazier mihai_37 mihai_37 Buna ziua. Am si eu nevoie de o lamurire din partea dumneavoastra.am viza de flotant in orasul harlau judetul iasi,iar domiciliul stabil in municipiul slobozia ... (vezi toată discuția)
Domiciliu poate fi atestat in baza vizei de flotantla o licitatie? mihaelal23 mihaelal23 Buna seara! De curand am castigat o licitatie la care am fost declarat castigator in urma obtinerii a 88 de puncte. Contracandidatul a obtinut 85pct, drept pr ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu - posibile neplaceri Ing.N Ing.N Buna ziua, Avem o familie din-o comuna care sta la noi in chirie si vor sa ii luam in spatiu. Acestia zic ca le trebuie copiilor la scoala. Cunoastem de ... (vezi toată discuția)