avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... se poate muta un proces in alt oras?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

se poate muta un proces in alt oras?

stimati avocati,
sunt din Onesti , divortata, cu un copil de 5 ani care mi-a fost incredintat in ingrijire printr-o hotarare judecatoreasca data de tribunalul Constanta in urma cu 5 luni. fostul sot a deschis un proces nou tot la tribunalul din Constanta prin care cere marirea timpului de vizita acordat. posibilitatile materiale nu-mi permit deplasarea de la Onesti la Constanta, cu atat mai mult cu cat in aceasta perioada fostul sot nu a trimis niciodata pensia alimentara si nici alocatia copilului, pe care o ridica din Constanta.
Va intreb pe dumneavoastra, este posibil sa cer judecarea procesului in orasul in care locuiesc acum, caci aici mai am o sansa sa-mi sustin drepturile. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:18, 30 Ianuarie 2008
La Constanta va adresati. V-am trimis un mesaj privat, imi raspundeti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie alimentara dorin77 dorin77 Buna ziua , va rog sa imi spuneti cum se poate stramuta un proces de majorare pensie alimentara , fosta mea sotie fiind avocat practicant in baroul in care ... (vezi toată discuția)
Se intampla in romania Claudiu Agrijan Claudiu Agrijan In urma unui concubinaj pe care l-am avut a rezultat un copil care are acum 1an si 4 luni , care imi poarta numele.De 2 saptamani concubina a parasit locuinta ... (vezi toată discuția)