Buna seara! De ceva timp am castigat un proces inpotriva fostului angajator,cu executare silita,pentru recuperarea drepturilor salariale. Am apelat la un executor judecatoresc,trimitandu-i acestuia toate documentele necesare demararii,actiunii.Dansul mi-a dat un numar de telefon al unei doamne expert contabil,pentru a discuta despre onorariul acestei actiuni si despre transferul banilor catre aceasta(eu locuiesc la 300 km de judetul unde se afla fosta societate unde am fost angajat). A trecut o luna si jumatate de cand am trimis banii d-nei expert si nici acum nu a finalizat aceasta expertiza.De fiecare data cand am sunat-o, m-a dus cu zaharelul de pe o zi pe alta.ca:``este volumul mare de munca``ca :``il va termina maine`` etc .etc. Intrebarea mea este:Cat ai permite legea sa intarzie cu aceasta expertiza? Va multumesc mult!
Care este implicarea expertului judecatoresc in realizarea unei expertize contabile?
In conditiile in care expertul a primit titlul executoriu,care este logica in aceasta etapa a efectuarii expertizei contabile?
In titlul executoriu se precizeaza obligarea fostului angajator la plata drepturilor salariale pe ,perioada ianuarie-septembrie,respectiv indemnizatiile concediului de odihna .Iar dl expert mi-a spus ca trebuie sa se faca o expertiza contabila ,si pana d-na expert contabil nu o finalizeaza,dansul nu poate inainta demersurile executarii.Eu am trimis in contul d-nei o suma de bani ,reprezentand onorariul,si acum sunt tot amanat de pe o zi pe alta.:(
@ "Ynocentta"-Expertul nu este "judecatoresc",numai executorul are titulatura de executor judecatoresc.
Uneori este mai greu decat ne inchipuim...chiar daca este vorba despre cunostinte de baza
Instanta a stabilit perioada,iar ca baza de calcul se ia asalariu avut de dvs in perioada angajarii si nu cred ca este o lucrare deosebit de grea.
Eu cred ca problema trebuia rezolvata de instanta prin hotararea judecatoreasca pronuntata in care trebuia sa se stipuleze exact sumele care urmeaza a fi executate
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Urgent.....!
dana131
Va rog un ajutor din partea dumv, pentru a -mi recupera salariile castigate in instanta ce trebuie sa fac mai departe ?ce acte imi trebuiesc la executor ... (vezi toată discuția)