avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... De ce dureaza asa de mult o expertiza contabila?
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

De ce dureaza asa de mult o expertiza contabila?

Buna seara! De ceva timp am castigat un proces inpotriva fostului angajator,cu executare silita,pentru recuperarea drepturilor salariale. Am apelat la un executor judecatoresc,trimitandu-i acestuia toate documentele necesare demararii,actiunii.Dansul mi-a dat un numar de telefon al unei doamne expert contabil,pentru a discuta despre onorariul acestei actiuni si despre transferul banilor catre aceasta(eu locuiesc la 300 km de judetul unde se afla fosta societate unde am fost angajat). A trecut o luna si jumatate de cand am trimis banii d-nei expert si nici acum nu a finalizat aceasta expertiza.De fiecare data cand am sunat-o, m-a dus cu zaharelul de pe o zi pe alta.ca:``este volumul mare de munca``ca :``il va termina maine`` etc .etc. Intrebarea mea este:Cat ai permite legea sa intarzie cu aceasta expertiza? Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:14, 27 Octombrie 2010
Care este implicarea expertului judecatoresc in realizarea unei expertize contabile?
In conditiile in care expertul a primit titlul executoriu,care este logica in aceasta etapa a efectuarii expertizei contabile?
In titlul executoriu se precizeaza obligarea fostului angajator la plata drepturilor salariale pe ,perioada ianuarie-septembrie,respectiv indemnizatiile concediului de odihna .Iar dl expert mi-a spus ca trebuie sa se faca o expertiza contabila ,si pana d-na expert contabil nu o finalizeaza,dansul nu poate inainta demersurile executarii.Eu am trimis in contul d-nei o suma de bani ,reprezentand onorariul,si acum sunt tot amanat de pe o zi pe alta.:(
@ "Ynocentta"-Expertul nu este "judecatoresc",numai executorul are titulatura de executor judecatoresc.
Uneori este mai greu decat ne inchipuim...chiar daca este vorba despre cunostinte de baza


Instanta a stabilit perioada,iar ca baza de calcul se ia asalariu avut de dvs in perioada angajarii si nu cred ca este o lucrare deosebit de grea.
Eu cred ca problema trebuia rezolvata de instanta prin hotararea judecatoreasca pronuntata in care trebuia sa se stipuleze exact sumele care urmeaza a fi executate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent.....! dana131 dana131 Va rog un ajutor din partea dumv, pentru a -mi recupera salariile castigate in instanta ce trebuie sa fac mai departe ?ce acte imi trebuiesc la executor ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala remuneratorie in cazul drepturileo salariale codulmuncii codulmuncii Buna dimineata. Pot cere dobanda la drepturile salariale retinute ilegal in urma unei decizii de concediere dar castigate in instanta. Trebuie sa ma adresez ... (vezi toată discuția)
Hotarare de reintegrare si plata drepturi salariale nepusa in executare andreisl andreisl Va rog sa ma ajutati intr-o problema, pe care nu stiu cum sa o rezolv. Am castigat litigiul de munca dintre mine si angajatorul meu, hotararea a fost ... (vezi toată discuția)