avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Adeverințã de venit falsã pentru stabilirea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Adeverințã de venit falsã pentru stabilirea pensiei alimentare

Pensia alimentară plătită de fosta soție a fost stabilită pe baza adeverinței de venit de la serviciu. De curând am descoperit că acolo nu au fost trecute stimulentele care depășesc deseori salariul. Mai mult, în adeverință scria: În perioada x-y (6 luni) nu s-au plătit stimulente. Totul a fost un aranjament mizerabil între plătitoarea pensiei alimentare și infractoarea de la personal-salarizare (instituție publică).
Ce se poate face? Unde să fac plângere pentru pedepsirea celor vinovați?

P.S. Nu m-ar interesa aspectul dacă n-aș fi hărțuit permanent de fosta soție, atât eu cât și copilul.

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:44, 25 Octombrie 2010
La politie puteti face plangerea.
Mulțumesc, domnule avocat. Întotdeauna practic, laconic, profesionist și convingător. :)
Sa stiti ca imi place si sa filosofez:)
Dar ce rost ar avea?;)
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2010
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverințã de venit falsã Cristian Marian Cristian Marian Pensia alimentară plătită de fosta soție a fost stabilită pe baza adeverinței de venit de la serviciu. De curând am descoperit că acolo nu au ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ankantonio ankantonio buna ziua! sunt divortata de 3 ani. am un baietel de 5 ani... suntem rezidenti in Cipru, iar pensia alimentara si divortul s`au finalizat in Cipru. de 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Sunt divortat si platesc pentru alimentara pentru cei doi copii. ... mausel25 mausel25 Sunt divortat si platesc pentru alimentara pentru cei doi copii. In urma unui test ADN am descoperit ca nu sunt tatal biologic al unuia dintre ei. Desi platesc ... (vezi toată discuția)