Sunt divortat si platesc pentru alimentara pentru cei doi copii. In urma unui test ADN am descoperit ca nu sunt tatal biologic al unuia dintre ei. Desi platesc pensie alimenara dublu decat s-a stabilit in hotararea de divort, fosta sotie tot incearca sa obtina mai mult.
In tara unde traim in cazul meu as avea dreptul sa-i cer fostei sotii cheltuielile mele pentru copilul care nu este al meu si pe care le pot dovedi in ultimii trei ani.
Ma intereseaza daca si in Romania este asa ceva in lege. Il consider tot copilul meu dar vreau doar sa o sperii pe fosta sotie sa inceteze cu astfel de mizerii legate de bani.
Mai intai, trebuie sa demonstrati, printr-un proces in instanta, ca dvs nu sunteti tatal biologic. Se va face inca un test.
Prin aceeasi cerere, solicitati si restituirea sumelor de bani platite pana acum cu titlu de pensie alimentara pentru minor.
Paternitate
roxana000
Buna ziua,fratele meu a facut un copil cu o domnisoara/doamna,iar copilul nu este pe numele lui,este pe numele fostului sot al doamne/domnisoarei ... (vezi toată discuția)