avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EILIGIBILITATE \"PRIMA CASA\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EILIGIBILITATE "PRIMA CASA"

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca ma mai pot incadra in programul "Prima Casa" daca mi-a fost donat un apartament cu clauza de uzufruct viager ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:13, 25 Octombrie 2010
pt ca aveti o proprietate, nu indepliniti conditiile pt a avea acces la acest program

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie intre frati petruta1958 petruta1958 Buna ziua, vreau sa va rog sa-mi explicati cum se poate face o donatie intre frati in urmatoarea situatie: am cumparat un apartament cam 50 mp eu cu sotul in ... (vezi toată discuția)
Act proprietate cu sau fara uzufruct. trancenergised trancenergised Bună ziua. 1. Am un apartament pe nume, iar contractul de vânzare-cumpărare a fost întocmit cu clauze de uzufruct, din partea parinților. În cazul ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare uzufruct viager georgedoru georgedoru Buna ziua. Am problema cu un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager. Socrii mei ne-a facut acte de vanzare cumparare in urma cu cativa ani pe ... (vezi toată discuția)