avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contributii Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contributii Intreprindere Individuala

Buna ziua, va rog ajutati-ma cu un sfat.
Am infiintat de curand o II si am inregistrat-o ca platitor de TVA, am depus declaratia de venit.(declaratiile 220 si 70).
Acum am inteles ca mai trebuie platite alte contributii sociale, etc, la Casa de Asigurari. Va rog spuneti-mi ce anume mai trebuie facut la Casa de Asigurari sau ce alte contributii mai am de platit. II este pe numele meu, nu am angajati, iar eu sunt deja angajata de 2 ani intr-o alta companie cu toate formele legale si ctr de munca vizat de ITM.
Astept raspunsurile.
Multumesc mult anticipat !
Cel mai recent răspuns: bogeanua , utilizator 20:29, 25 Octombrie 2010
Daca ati primit de la Adm Financiara Decizia de impunere privind platile anticipate in contul impozitului pe venit, trebuie sa va prezentati la Casa de Sanatate cu o copie dupa aceasta decizie unde veti semna o Declaratie privind obligatiile de constituire si plata la fondul national de sanatate.In baza acestei declaratii veti plati trimestrial contributia la fondul de sanatate de 5.5% aplicata la venitul net estimat a se realiza in 2010.
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2010
bogeanua, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii intreprindere individuala maia.milea maia.milea O I.I. infiintata in 2010, care nu are angajati si nu a inregistrat venituri, ce trebuie sa declare si sa plateasca la asigurari sanatate, somaj, ITM,..., si ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia 220 pfa ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine in completarea Declaratiei 220 PFA. Mentionez ca voi obtine venituri din profesii libere ( expert ) ... (vezi toată discuția)
Impozit pfa gabipfa gabipfa Am pfa cu venit brut estimat 2500 ron pe an trebuie sa platesc pana pe 25 martie 16% din venitul estimat prima trim , ce imi este neclar unde platesc cas 5.5% ... (vezi toată discuția)