Buna ziua, va rog ajutati-ma cu un sfat.
Am infiintat de curand o II si am inregistrat-o ca platitor de TVA, am depus declaratia de venit.(declaratiile 220 si 70).
Acum am inteles ca mai trebuie platite alte contributii sociale, etc, la Casa de Asigurari. Va rog spuneti-mi ce anume mai trebuie facut la Casa de Asigurari sau ce alte contributii mai am de platit. II este pe numele meu, nu am angajati, iar eu sunt deja angajata de 2 ani intr-o alta companie cu toate formele legale si ctr de munca vizat de ITM.
Astept raspunsurile.
Multumesc mult anticipat !
Daca ati primit de la Adm Financiara Decizia de impunere privind platile anticipate in contul impozitului pe venit, trebuie sa va prezentati la Casa de Sanatate cu o copie dupa aceasta decizie unde veti semna o Declaratie privind obligatiile de constituire si plata la fondul national de sanatate.In baza acestei declaratii veti plati trimestrial contributia la fondul de sanatate de 5.5% aplicata la venitul net estimat a se realiza in 2010.
Impozit pfa
gabipfa
Am pfa cu venit brut estimat 2500 ron pe an trebuie sa platesc pana pe 25 martie 16% din venitul estimat prima trim , ce imi este neclar unde platesc cas 5.5% ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.