Buna ziua, va rog ajutati-ma cu un sfat.
Am infiintat de curand o II si am inregistrat-o ca platitor de TVA, am depus declaratia de venit.(declaratiile 220 si 70).
Acum am inteles ca mai trebuie platite alte contributii sociale, etc, la Casa de Asigurari. Va rog spuneti-mi ce anume mai trebuie facut la Casa de Asigurari sau ce alte contributii mai am de platit. II este pe numele meu, nu am angajati, iar eu sunt deja angajata de 2 ani intr-o alta companie cu toate formele legale si ctr de munca vizat de ITM.
Astept raspunsurile.
Multumesc mult anticipat !
Daca ati primit de la Adm Financiara Decizia de impunere privind platile anticipate in contul impozitului pe venit, trebuie sa va prezentati la Casa de Sanatate cu o copie dupa aceasta decizie unde veti semna o Declaratie privind obligatiile de constituire si plata la fondul national de sanatate.In baza acestei declaratii veti plati trimestrial contributia la fondul de sanatate de 5.5% aplicata la venitul net estimat a se realiza in 2010.
Impozit pfa
gabipfa
Am pfa cu venit brut estimat 2500 ron pe an trebuie sa platesc pana pe 25 martie 16% din venitul estimat prima trim , ce imi este neclar unde platesc cas 5.5% ... (vezi toată discuția)